merhaba arkdaşlar bilgisayarıma format atamyıroum..bıoa ayarlarınan dvd wr ilk sıraya harddiski 2. sıraya aldıktan sonra f10 yapıyorum pc. kendiliğinden kapanıp açılıyor v olağan şkilde başlıyor...bııos ayarlarını yaptıktan sonra f10 basılıp sonra y harfine batıktan sonra pc. kapanıp açılır ve benden cd ister mama hiç bişey olmuyor neden olabilir ...pc nin özellikleri anakart asusu p4 3.00 ghz işlemci 1 gb ram ....
format atma
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
40 mesaj
cevap veren yokmu ?S?S??S?S...biraz aciliyeti varda
OP Yeni Üye
40 mesaj
f10 basınca kayıt etmiyormu ki?????
Taze Üye
10 mesaj
Save & Exit 'e karşılık gelen tuşa bas öyle dene bir.Eğer olmazsa format atmak istediğin CD 'de boot sorunu vardır.Açılışta görmüyordur.Yani bilgisayarda problem yok.Başka bir CD/DVD ile değiştir.Eğer format atacağın işletim sistemi Windows Vista veya 7 ise direk masaüstünden Sürüm Yükseltme modunda kur.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
Save & Exit 'e karşılık gelen tuşa bas öyle dene bir.Eğer olmazsa format atmak istediğin CD 'de boot sorunu vardır.Açılışta görmüyordur.Yani bilgisayarda problem yok.Başka bir CD/DVD ile değiştir.Eğer format atacağın işletim sistemi Windows Vista veya 7 ise direk masaüstünden Sürüm Yükseltme modunda kur.
ne kadar yanlış bir yorum.
adam bios kaydetmeden reset atıyor diyor.Ne boot'u
bios'u default ayarlarına geri yükle sonra ayarları yap ve dene
Yıllanmış Üye
159 mesaj
belki de cd yada dvd diyi ıso olarak yazdırmadıysa ondan kaynaklanabilir....