Arkadaşlar herkese selam ben birçok format Cd si yaptım ama bilgisayar açılırken BOOT işlemi gerçekleşmiyor yardım edermisiniz. Ne yapabilirim?
Format CD'si hazırlama
image dosyası olarak yazdırman gerekiyo direk dosyaları yazdırırsan çalışmaz
tamam o zaman dogru yapıyosun elinde ne var şuan windows7.iso dosyasımı ?
Windows 8 in İso dosyası var Windows un sitesindenİnfra recorder ile DVD ye yakabilirsin.
Yazdırma sırasında hızı listedeki en düşük hıza ayarla.
(İnfra recorderle .iso yazdırmak anlatım 2. sırada)
http://www.tamindir.com/windows-7-usbdvd-download-tool/ indir bunu gerisi çok basit 3 adımdan oluşuyor
Evet İSO da hata yok. Benim BİOS AWARD BİOS ayarları bulabilirsen gönderebilir misin?Yapacağın şey bios dan bilgisayarını DVD den boot ederek açılacak şekilde ayarlamak.Burayı buldum umarım işine yarar.
http://sorucevap.com/bilisimteknolojisi/donanim/ders.asp?203576UYARI: Eğer verdiğim bağlantıdaki anlatımda bir sorun varsa veya orada yazanlar yüzünden bir sorun meydana gelirse sorumluluk kabul etmiyorum.
Tüm yaptığım bing'de "AWARD BİOS" aratmak oldu.
iso yu flasa bıle dosya olarak cıkarırssan format atabılırısın hyrlı calısmalar
gcb1903 F12 de 8,9 seçenek çıkıyor hepsini denedim olmadı padisah'ın dediğini yaptım yine olmadı flash belleğe çıkartsam dosyaları Bluejays'ın dediği gibi olabilir mi yoksa bir program gerekli mi?.iso içindekileri çıkararak format atamazsın o dosyaları çıkarınca mevcut Windows'un üzerine kurulum yaparsın eski dosyaların windows.old dosyasına yedeklenir (varsa) zararlılardan kurtulamazsın, sistemden iyi performans alamazsın.
Gerçek format sistem başlangıçta cd/dvd/usb den boot ederek atılır.
Evet İSO da hata yok. Benim BİOS AWARD BİOS ayarları bulabilirsen gönderebilir misin?doğru ama power iso veya nero tarzı iso yazma programı ile bir windows 8 cd si yaparsan boot.ini ve boot.mgr tazı programı biosa yüklemez ve imagi denen bir hata verir bence yeniden bir cd yap böylelikle daha kararlı olur teşekkürler
[:<>"]
Temiz bir boş dvd aldım iso kalıbını CDburnerXp programını kullanarak yazdırdım(ama düşük hızda) sonra işiniz bitmiş oluyor hala açmıyorsa bios ayarlarında sıkıntı vardır.