Komsumun format cdsini bilgisayarıma kopyalayıp nero ile dvdye yazdırdım.Pc acıkken hersey gözüküyor cdnin içinde ama ''Önyükleme için bi tusa basın'' yazısı gelmiyor. BİOS dan hersey ayarlı cdroom fln diye ama yinede gelmiyor yardım lütfen....
CD'NİN İÇİNDEKİ DOSYALAR BU ŞEKİLDE
[/url][/resim=sol]
Format cdsi boot olmuyor...
cd bozulmuştur ,boş cd bulup yazdırılması lazım tekrardan.
arkadasım saol şimdiden cd nin içindeki dosyalar doğrumu acaba boot fln yazıo ama onlar da bi sorun yok demi ?? ((bide dvdyi daha yeni poşetinden cıkarmıstım nasıl bozulmus anlamadım))
Baska bilen yokmu beyler sorun baska ne olabilir??
elinde cd varsa hemen yazalım.. http://www.poweriso.net/PowerISO5.exe indir bu programı ve masa üstüne cd nini adının aynı şeklinde bi yeni klasöt aç ve içine kopyala ,ordaysan hemen bağlanıp yazayım
elimde su an cd yok malesef.Ama cd neden bozuldu onu anlamadım daha yeni almıstım.s Yarın yeni bir tane alıp tekrar nero ile deniyim bakayım.O senin önerdiğin programda dosya sınırı var bide.Yine de saol yardımların için.
xp kaç gb ki dosya sınırı versin az evvel yazdım sana mahçup olmamak için en fazla olacağı xp nini 800 mg
resimden görebilirsin o yüzden dvd diyorum 3.97 gb
team indir yazamadıysan yazayım kardeşim.
http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/cc442495 bunu indir dvd-r'ye yazdır kur 90gün idare eder öteki konu ise o cd'yi nero ile kalıbını almak süreti ile kopyalarsın bunu ashempoo ilde yapabilirsin kolayca bende yapmıştım xp-home boot oluyor.
cd romun okumama ıhtımalınıde dusunun bıraz gencler :)
boot esnasında bazı optıkler dvd ayrımı yaparlar..
windowsta okumasını gecer not olarak gormeyın..
öncelikle benim nereye para verip vermiyecem seni ilgilendirmez. Azarlıcak baska bir yer de bulamadın galiba ister alırım lisans ister almam ... ben sadece yardım istemek için soruyorum diğer arkadaslar sağolun
Diğer format dvdisini okuyor benim yaptığımı okumuyordu
yok elimde dvd olmadığı için daha yazmadım ama yarın alıp yazıcam sonucu burada bildiririm.Konuya msj yazıdığınız için ayrıyetten teşükkürler arkadaslar...
Komsumun format cdsini bilgisayarıma kopyalayıp nero ile dvdye yazdırdım.Pc acıkken hersey gözüküyor cdnin içinde ama ''Önyükleme için bi tusa basın'' yazısı gelmiyor. BİOS dan hersey ayarlı cdroom fln diye ama yinede gelmiyor yardım lütfen....kardeş bir yoludaha var bunun pc reset atıcan pc dıt sesiduyduktan sonra f8 fp sürekli basa karşına sidi raytır gelicek ordan hangis sidiye taktıysan üstüne enter tıkla kardeş açar bende bu sorun var öyle yapıyorum bende okuyor sonra başlıyorsun format atmaya güvenlidir kesin kardeş olmasa beni msn ekle konuşalım yardımcı olucam çok format attım tek başıma o yüzden yardımcı olurum her konuda
CD'NİN İÇİNDEKİ DOSYALAR BU ŞEKİLDE
[/url][/resim=sol]