arkadaslar xp cd sını takıp herzamankı gıbı formatımı cekıyorum . ama resımde gordugunuz gıbı uyarı cıkıyor ie ye gırınce . bu format ceksemde aynı sorunla karıslasıyorum ... hdd yı temızleyıp bırdaha format cektım sorun yıne aynı . sorun nerde anlamıyorum xp cd sındemı yoksa donanımsal sorunmu...
her wep sıtesıne gecısımde o uyarıyı verıyor. ne yapmam lazım...
format cekıyorum ama pc de sorun var offf
daha once defalarca format cektım bu sorunla karsılasmadım . ie 8 de yuklesdım ie 7 yıde yukledım sorun aynı . format cekıyorum sorun yıne aynı . daha once bu sorun ıle karsılasmıyordum . . . ayrıca ne neyı destelemıycek sorabılırmıyım wındowsu yenı kurmusum . kendı uzerındekı ie yı actıgımda bu uyarı gelıyor...
Arkadaşım birde başka format cd si ile dene valla bende kackere format cekiyordum hic böle hata vermiyordu
İnternet Explorerın ayarlarından olabilir mi?
Bi de mozilla ile bağlanmayı dene.
bugun servıse goruturdum yıllar aldıgımdan berı ılk defa yarın aksam gel al dedıler . daha sonun ne olduguna bıle bakmadılar . bende bır cıhaz geldımı 1 -2 beklemez dedım . cunku ınternet bana lazım . neyse eve goturdum. taktım sorun duzeldı .halen daha ne oldugunu cozemedım aklımda soru ısaretı . xp den kaynaklandıgını sanmıyorum ... cunku 4 defa ust uste format cektım kurulum sırasında hıcbır uyarı vermedı normal bır sekılde devam ettı ve yukleme suresı herzamankı ıle aynı ıdı . sorun nedır halen daha cozemedım . ama suan sorun kendı kendıne duzeldı . . . acaba pcme bır saldırımı vardı dıcem fıre foxdan sorunsuz nete gırıyordum . ie de sorun vardı ... halbukı servıstekı ie calısıyor bende sorun vardı . kaspersky kurdum bısı bulmadı . . . esref saatı ıdı sanırım pc nın :D . yıne sorun yasarsam xp cd sını degıstırecegım ılk ısım bu olacak ısın garıbı elımde kullandıgım xp cd yok yedek .
internetten windows 7 yi indirip , formatınızı atabilirsiniz..
https://www.chip.com.tr/forum/ie8-ile-ilgili_t129612.html
Sorunun benzeri burda da var. Verilen cevaplara bir bak istersen.