cell-im4625 sormuş:
Herkeze merhaba benim şöyle bir sorum var.Pc mde bir çok sorun çıktı.Açılan pencereler görev çubğunda gözükmüyor.Bir dosyayı taşıyamıyorum.kopyala yapıştır çalışmıyor.msn çalışmıyor ve benzer bi' kaç sornum var.
Hiç şüphesiz virüslerden dolayı.Sanırım önemli sistem dosyaları tahrib edilmiş.Format atmayı düşünüyorum.Acaba formattan sonra bu sistem dosyaları yenilenirmi?Bende cd'si yok daha doğrusu kaybettim.Bir arkadaşımdan alacağım.Aldığım cd ile format atınca virüs dahilinde tüm dosyalarım silinecek.Bu işlem sonucu sözkonusu sorunlara yol açan eksik sistem dosyaları geri gelirmi?Arkadaşıma xp cd si sorduğumda iki cd var dedi format deyincede tamam uygun olanı bu diye cd ismi verdi yarın bana getirecek.Bu cd ile sadece formatmı atılır yoksa eksik dosyalar tamamlanırmı.Daha önce format atmadım.ama bi' bilgisayarcıya da 35-40 tl vermek istemiyorum.Format dışı çözümlerede açığım.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Windows Xp
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13 GTB7.1