Samsung NP-R620E Dizüstü bilgisayarım var. Dün formatlamak istedim. Flash disk ile formata başladım. 3 Adet bölüm gözüküyordu.
Bilgisayarı komple sıfırlamak istedim ve bütün bölümleri sildim. Sonra yeni bir bölüm oluşturdum ve Windows'u oraya kurmaya çalıştım "Windows dosyaları genişletiliyor" yüklemesi bittiğinde hata veriyor. Ne yaptıysam olmadı.BölümlerRecovery
Bölüm 1 - Birincil
Bölüm 2 - Sistem
Gibi hatalar veriyor.Aldığım Bazı HatalarC:/Windows/winsxs/amd64_microsoft-windows-s..oxgames-minesweeper.......... Dosya dizini bozuk veya okunamaz durumda. Lütfen Chkdsk hizmet programını çalıştırın.C:/Program Files/DVD Maker/Shared/Dvdstyles/BabyGirl dosya hizmet veya dizini, bozuk ve okunamaz durumda. Lütfen Chkdsk hizmet programını çalıştırın.
C:/Program Files(x86)/common files/system dosya hizmet veya dizini, bozuk ve okunamaz durumda. Lütfen Chkdsk hizmet programını çalıştırın.
C:/ProgramData/Microsoft/Assitance/client/1.0/en-US dosya hizmet veya dizini, bozuk ve okunamaz durumda. Lütfen Chkdsk hizmet programını çalıştırın.
C:/Windows/AppPatch/AppPatch64 dosya hizmet veya dizini, bozuk ve okunamaz durumda. Lütfen Chkdsk hizmet programını çalıştırın.
C:/Windows.old.000/windows/system32 dosya veya dizini, bozuk ve okunamaz durumda. Lütfen Chkdsk hizmet programını çalıştırın.
Denediğim yöntemler : Farklı ISO dosyaları, farklı Flash Disk, CD ve DVD. Sistem kurtarma seçenekleri kısmından Komut işlemine girip "chkdsk /r /f /i /c" Gibi komutların hepsini yazdım ancak Yönetici olmadığımdan izin alamıyorum ve bu işlemi de tam olarak gerçekleştiremiyorum.
Sorun nedir? Neden kaynaklanır? Nasıl düzeltebilirim?