Arkadaşlar merhaba bügün bilgisayara format attım fakat format sırasında bi uyarı aldım kırmızı hatalı bu uyarıda "....dll dosyası yüklenemedi" dedi yeniden dene filan vardı daha sonra elimdeki diğer bi xp cd sini taktım fakat yeniden dene demeden hata kayboldu acaba o dosya yüklendimi ileride bana bi hata verirmi bunu test etmenin bi yolu var mı ?
Format Sırasında ?
o uyarı verdiğinde yeniden dene dedikten sonra devam ettiyse yanii bi uyarı daha vermediyse yüklenmiştir.yüklenmeseydi o uyarı bir daha çıkardı.bunada cdden okuyamaması sebep olmuştur.ayrıca diğer cd ile formatı baştan attınmı?
bazı cdlerin içinden bazı dosyaları alıyorlar mesela bazı cdler varki key girmeden kendisi her işi otomatikmen yapıyor bunun gibi bazı cd lerde dosya yok mesela bende 2 cd var birinde msnmsn.inf dosyası birinde yok birinde var dolayısıyla sizin o ilk taktığınızda silinmiş bir dosya olabilir diğerinde bu sorun ortadan kalkmıştır sonuç olarak formatımı doğru attım diyorsanızsa sorun yoktur kolay gelsin....
yazdığımı anlarsa tamamdır arkadaşım demek istediğim bazı cdlerde bazı dosyaları siliyorlar sebebi format atınca silinmeyen dosyalar kur yapınca bir daha üstüne kurup zaman kaybı olmasın diyedir kolay gelsin..
cd degistirdiginde o pencerler otomatik cd degismesini tanır, nası cd takında autorun direk calışıyo oda oyle iste. "yeniden dene" butonu eger ordan gözat'a basıp farklı bi dizin secersen ordan yüklemek icindir. ve evet hata vermediyse birdaha yüklenmiştir, yinede emin olmak istiyorsan cd'yi tak ve calıştırdan sfc /scannow yazıp tamam de. tüm sistemin kontrol edilir, eksik varsa yüklenir.