Windows 7 de sadece C sürücüsüne format attım ama D sürücüsü de yok oldu. İçindeki dosyaları nasıl geri getirebilirim? İnternetten araştırma yaptım "MiniTool Partition Wizard " adında bi program buldum ama pek bişi anlayamadım, bilgisayar yönetimi bölümü de pek yardımcı olmadı. Recovery programları işe yarar mı? Fotoğraflarım, müziklerim... tüm arşivim D üzerindeydi lütfen yardım edin :(
format sonrası d sürücüsü kayboldu
bilgisayar yönetimi'nden düzeltemediysen. EASEUS DataRecovery 3.3.4 indir(bu sürümü beleş :D) ardında kurtara bilirsin. Benimde aynen böyle başıma gelmişti. Formattan sonra d bölümü uçmuştu. Bu prog. ile 250 gb verimi kurtardım :D
kurtarmanın yapılacağı sürücünün seçildiği yerde de D sürücüsü görünmüyor ama
Bendede olmuştu o yönetten D sürücüsüne gel. Sağ tıkla harf ve yolu değiştir de. Değiştir Sonra bak.
Olmazsa ordan bicimlendir.
yüklediğim resimlerde de görebilirsiniz, sağ tıklanılabilecek bir D sürücüsü yok ortada
Pardonn görmemişim. Harddisk 320 gb falan değilmi zaten ? kac gb ? belkide c ve d silindi ve birleştirildi tek c olarak.
320 gb, dediğiniz gibi büyük ihtimalle c ile d birleşti ama neden yani, ben öyle bir işlem yapmadım. Hadi birleşti diyelim bu konumdayken benim D deki dosyaları C yi taratarak geri alabilme ihtimalim var mı? Çünkü tarama yapılcağı zaman sürücü seçmenizi istiyo, D diye bişi olmadığı için C yi seçiyorum mecburen.