Format sonrası interneti bağlama?

nightdark
10-07-2007, 22:32   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
328 mesaj

bilgisayarıma format atacağım ,internetede modemle bağlanıyorum ama modemin cdsini kaybettiğimden yükleyemiyorum.modemi yükleyemedigimden internete girip çekemiyorum.format sonrası nasıl bağlanabilirim internete?

benersince
10-07-2007, 23:38   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj

eger tanıtma cd in yoksa sorun yaşıya bilirsin

powderfinger
11-07-2007, 00:12   |  #3  
Yeni Üye
32 mesaj

anladığım kadarıyla 56k modemle bağlanıyorsun nete. "everest home edition" programını bilgisayarına kur ve modemin modelini öğren. herhangi bir internet cafeden driverını indirip bilgisayarına kurarsın. ayrıca bu olay usbden bağlı adsl modem içinde geçerli. eğer ethernetten bağlı adsl modemse xp ethernetini tanıyabilir. tanımazsa yine aynı yöntem...

nightdark
11-07-2007, 03:37   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
328 mesaj
powderfinger
anladığım kadarıyla 56k modemle bağlanıyorsun nete. "everest home edition" programını bilgisayarına kur ve modemin modelini öğren. herhangi bir internet cafeden driverını indirip bilgisayarına kurarsın. ayrıca bu olay usbden bağlı adsl modem içinde geçerli. eğer ethernetten bağlı adsl modemse xp ethernetini tanıyabilir. tanımazsa yine aynı yöntem...
256k sınırsız kullanıyorum.dedigin gibi en iyisi internet kafeden driverını cdye çekmek. sagolasın...