Format sonrası mouse sorunu

gcp
25-12-2012, 02:47   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
26 mesaj

Merhaba arkadaşlar;

Dizüstü bilgisayarımda 3 adet USB girişi var 3 girişin 2 si hiçbir şekilde çalışmıyor diğeri ise çalışıyor flash bellekleri sorunsuz açıyor  ancak mouse u çalıştırmak için USB girişi ile mouse soketinin altına birşey koymak gerekiyordu ve bu şekilde beni birkaç ay götürdü. Daha sonra bilgisayar bozuldu sabit diskin değişmesi gerekti değişti bilgisayarcı format attı formattan sonra usb girişleri aynı şekildeydi altına birşey koydukça mouse çalışıyordu ancak bilgisayarcı 32 bitlik windows yüklemişti ve ben bu windows'u usb den boot ederek değiştirdim ve 64 bitlik yükledim ancak bundan sonra son kalan USB girişinde mouse çalışmamaya başladı altına birşey koysam dahi. Ancak flash bellekler bu girişte çalışıyor sadece mouse çalışmıyor. Ancak yazının başında dediğim gibi diğer 2 USB girişi hiçbir şekilde çalışmıyor sadece soğutucuyu taktığımda soğutcu çalışıyor ve tüm USB lere mouse taktığımda mouse un altındaki ışık yanıyor. Ben burdan anakart ile USB girişleri arasında bir sorun olmadığını düşünüyorum ancak hangi güncellemeyi yaptıysam bu iki girişte mouse çalışmadı ve aynı sorun son USB girişinde de başladı. Ayriyetten mouse u farklı bilgisayarlarda denedim sorunsuz çalışıyor.Bu konuda eğer birisi bana yardımcı olabilirse çok mutlu olacağım çok büyük sorun oldu benim için. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bu arada ne olursa olsun Casper Marka bilgisayar almayın size benden bir tavsiye.

Sistem Bilgilerim
Son Düzenleme: gcp ~ 25 Aralık 2012 02:56
murat5038
25-12-2012, 05:37   |  #2  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj

Anlaşılan usb girişlerini hor kullanıyorsun.Bunun çözüm sensin malesef :)Eğer birkaç denemede görüyor ise son çalışan girişin ve usb tanınmadı hatası son girişinde almıyorsan yapılabilcek bişey yok.Usb girşlerini yeniletirebilirsen bir yerde anca öyle sorunun düzelir.

Sadece birini sağlam bırakmış olsaydın USB çoklayıcı alıp o girişi hiç çıkarmadan çoklayıcılardan kullanırdın.

45 tl Eğer pahalı dersen Söylenecek daha bişey yok.

mehmetucer
25-12-2012, 08:31   |  #3  
mehmetucer avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj

Diğer usb yuvalarını dene?