c ve d sabit sürücülerimden xp nin kurulu olduğu c sürücüsüne format attım. d sürücüsünde olan gizli evrak çantama format sonrası erişim izni vermiyor. nasıl başa çıkabilirim acaba?
Format sonrası
aynı kullanıcı ismi ile sisteme giriş yap..eğer yoksa yeni kullanıcı oluştur.bidaha dene.
YADA PROTATİON MAGİCİ KULLAN
hamza123YADA PROTATİON MAGİCİProgramın ismi Partiton Magic
Bu program bu tip bir sorun için çözüm değildir hamza arkadaşım.
Evrak Çantasına ulaşmak ıcın güvenli kipte admin olarak girerek ulaşmayı deneyin.Son Düzenleme: Borga-x ~ 20 Haziran 2007 10:54
YAW GÖRÜONUZ DEMİ OKUMUŞ İNSAN BELLİ OLUYOR TABİ BİZ CAHİL KALDIK NE YAPAK
YADA ŞİFREYİ KIRMAYI DENE O DA ÇOCUK OYUNCAĞI AMA MOD ABİLER KIZIYOR SÖLEYEMEM
slm bişey söyleyebilirmiyim ben neden konu açamıyorum bu nette dolaşmakta soru sormakta çok cahilim benim formatla ilgili bi sorunum var format atarken bilgisayar kitlendi bende reset attım tekrar format atmayı deniyorum sürekli ya kitleniyo yada donuyo kalıyo yada mavi bi hata ekranı çıkıyo işletim sistemi hatası veriyoo formatı tamamlamama izin vermiyo hiç bana yardım edin lütfennnnnnnnn
öncelikle konu açmak için forum ana sayfasının sağ üst tarafında yeni mesaj yazısına tıkla ve konu başlığını ardından da mesajını yaz..sorununa gelince hangi aşamada hangi hataları verdiğini yazsaydın daha net cevaplar alabilirsin ama benim aklıma gelen birkaç neden var öncelikle bios ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmadığından emin ol yani ayarlarını default yap ardından ram gibi donanımlarının yerine tam oturuş olduğundan emin ol son olarak ta kurulum yaptığın cd ve cdromun sorunsuz çalıştığından emin ol aklıma başka bir sorun gelmiyor.
kolay gelsin
çok teşekkür ederim beni büyük bi sorundan kurtardın sorunu tam olarak kavrayamamamdan kaynaklanan bişey tam anlatamamamın sebebi aslında bi ayar degiştirmedim bıos a girdim F10 a bastım yes dedim kur dosyaları kopyaladı sonra bölümlere ayırdım c ve d ye sonra % delik kısmın dolmasını beklerken kaldı öylece ilerlemedi bende resetledim sonra hep işletim sistemi hatası dedi kaç kez denediysem formatı yemedi sözde bilgisayar okudum ama yapamadım yarın tamire götürmeyi düşünüyorum bde güvenli modda nasıl açabilirim F8 ile degilmi sürekli F8 yapınca öyle bi ekran görmedim ben tekrar tşk ederim