İyi Akşamlar
Arkadaşlar xp professıonal ıle format atıcam ama bılıyorum cd 1 yada 2 tane eksık dosya hatası verıcek..Cızık falan var herhalde cd'de..Baska cdmde yok..Formattan sonra bu eksık dosyaları telafı etme iansım var mıdır?
Tesekkurler..
İyi Akşamlar
Arkadaşlar xp professıonal ıle format atıcam ama bılıyorum cd 1 yada 2 tane eksık dosya hatası verıcek..Cızık falan var herhalde cd'de..Baska cdmde yok..Formattan sonra bu eksık dosyaları telafı etme iansım var mıdır?
Tesekkurler..
Eksık olan dosyaları tespıt etmek ıcın format kurulumuna gecmem gerekır..Ama o cdle 2-3 kere atmısım daha oncelerı..Yanı kurulumu yarım bırakmıyordu..Sımdı gene format atar ama ilerde xp'de sorun olur mu dıye ogrenmek ıstedım..
çalıştır - sfc /scannow cddeki eksık dosyayı mı buluyor yoksa işetim sistemındekı mı?
bu taktiği önceden bende yapardım :)
ben eksik dosyaları yüklemezdim..acaba sizde ne eksik ?
Bir formatta banada denk geldi bu durum bir tane eksik dosya vardı..yinede devam edip xp yi kurmuştum bir sorun olmamıştı ama tabii dosyanın ne olduğuna göre değişebilir bu durum...tabii sonrada çıkan her sorunu o dosyaya bağlamıştım..
Arkadaşlar Eksık cdyle format attım..Şu anda kullanılır durumda ama eksık dosya herhalde o kadar onemlı bır dosya değıl: Pro_seg5.swf...Bu dosyayla ilgili birşey yapmam gerekir mi?Dosyanın Windows Tour ile ilgili olduğunu öğrendim..Windows/Help/MMtour da yer alıyormuş sanırsam..
Tesekkurler..