Merhabalar, bilgisayarıma format atacağım fakat YD D de bikaç oyun ve program var.Bunların formattan sonra çalışmaya devam edebilmesi için regedit almam gerektiğini duydum.Ama ayrıntılı bilgi alma ihtiyacı duyuyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.İyi günler.
Format ve Regedit Yedeği (yardım lazım)
çok format attım ama ben hiç regedit yedeği almak gibi bir işlem duymadım. eğer oyunların d ise sadece oyunların kaydedildikleri yerleri bulup yedeklerini alabilirsin. tahminimce regeditin yedeiğini alıp pcyi yeniden kurduktan sonra aldığın yedeği geri yüklersen pc çalışmaz duruma gelebilir. çünkü regedit riskli bir yerdir.
regedit yediği ile değil , format attığın cd ye entegre etmen gerekir, ancak format attığında karşına oyun kurulu olarak çıksın, entegre işleri baya karmaşık bi iş olduğu için istersen format attıktan sonra tekrardan oyunu kur, daha sağlıklı olur,,
regedit yedeği bende duymadım, anlattığın kadarıyla bu iş format attığın cd ye entegre etmek oluyor..
Ya setupları olmadığından bu paniğim.Ya demek istediğim şöle bşi kurulu oyunu flash veya taşınabilir harddiskle başka bir pc ye kopyaladığında çalışıyor o yöntemi uyguladığımızda.Onun içeriğini soruşturuyorum aslında.