Arkadaşlar Windows 7 ile format atacam. Siyah ekranda bi tuşa basın diyo ya basıyorum etkili olmuyo. Yine Xp'nin açılış ekranı geliyor. Nasıl yapacam?
Format
Mrb pcxbox ; Şu yolu dene istersen biostan başlangıç dvd rom göster ve eski işletim sistemini aç dvd rom gel yüklemeyi başlat %27 geldiğinde makinen reset atacak ve donanımı bağlı olarak bir kaç dk bekleyeceksin ardından tekrar yükleme konsolu gelecek ve devam edecek sonra klavuzdan yolları takip ederek kurmuş olacaksın...
Konuyu biraz daha açar mısınız?
o üzerine yükseltme yapmak için 1.5 saat beklemek istiyorsan olur tabii.Sonrasında birçok program da uyumsuzluk yaratacağı için yeniden kurman gerekecek
Temiz kurulum için şartları zorlayınız
Arkadaşlar hallettim. Xp'nin üzerine kurdum bişey olmadı. Güzel oldu. Driverleri nasıl halledecem? Ses driverini kurdum ama olmadı. Realtek'in Windows 7 için uyumlu olanını indirdim, kurdum ama olmadı. Yardım lütfen...
Recep abi o listedeki isimler ne? Anlamadım. Yarımcı olur musun? Yazıyı okudum ama ...
Recep abi yazıyı okudum. Ama anlamadım. Kelimeler çok yabancı geliyor. Hiç bişey anlamıyorum. Türkçesini anlatır mısın?
Arkadaşlar Windows 7 driverleri kendisi bulup indiriyor ve donanımı kullanılabilir hale getiriyor. Ne tür driverler? Mesela benim HP yazıcım var. Kendisi mi bulup indirecek? Ne kadar süre içinde? Ya da ses driverını kendisi mi indirecek? Bu konuyu açıklar mısınız?
Arkadaşlar lütfen anlatır mısınız?