Amerikadan Asus G73JH markalı laptop u aldım ingilizce win7 home premium Format atıp Türkçe yapmak istiyorum ama driver cd leri cıkmadı icinden.
Format atsam Win 7 kendiliginden tüm driverları yüklermi?
Format
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
OP Taze Üye
15 mesaj
Digerlerini nasıl yuklicem peki :?
OP Taze Üye
15 mesaj
bide temizlemek amaclıda format atıyorum hem
Yani bana driverlari nasıl bulcagım konusunda yardımcı olmanızı istiyorum
Son Düzenleme: bulsobuls ~ 07 Kasım 2010 16:15
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,366 mesaj
vistalizatörü bende bir ara kullandım bazen sorunlar çıkartıyor tam türkçeye çevirmiyorBende Vista'da kullanmıştım sorun çıkarmamıştı, tam olarak Türkçeye çevirmişti. Sadece Windows Update'de yanlış hatırlamıyorsam Net Framework ile ilgili bir güncelleştirmeyi kurarken hata veriyordu ki o da pek önemli değil zaten.Ultimate yukicemSen bilirsin ama orijinal Home Premium'un varken başka bir sürüm kurma derim. Orijinal veya temiz bir Home Premium DVD'si ile temiz kurulum yapıp ardından bilgisayarın altındaki Windows ürün anahtarını güzelce girersen hem orijinal hem de TR olmuş olur.bide temizlemek amaclıda format atıyorum hemSürücüleri Asus Download sitesinde kolaylıkla bulabilirsin. Zaten arkadaşların da belirttiği gibi Windows sürücülerin çoğunu kendisi kuruyor, eğer daha güncel sürümleri yayımlanmışsa da Windows Update'de isteğe bağlı güncelleştirmeler altında gösteriyor.
Yani bana driverlari nasıl bulcagım konusunda yardımcı olmanızı
OP Taze Üye
15 mesaj
Batıkan kardes bide öm ne bakarsan
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Nasil cegirmiyormus Türkceye tam Format sonrasi hemen yapacaksin update bile yapmadan kullanmayi ögrenin önce elestiri yapmadan vistalisator o isi layikiyla 100 de 100 hatasiz yapiyor bos biliglerle kullanicilari aldatmiyalim kendi zaaf ve hatalarimizi biliyor gibi örneklemekden vazgecin