arkadaslar vistaya format atmak aynen xp dekı gıbı mı atılıyor.... arkadaslar bırde su sorum olacak xpden vıstaya, vıstadan xp ye gecıs nasıl yapılır
format
vista daha kolay eğer elinde cd varsa ilk açılmak üzere cd dvd seçerek her şeye ileri demen yeterli ve yükleneceği yeri göstermen bu kadar xp üstüne kurulurken gereken bütün driverleri alır sana sadece ekran kartının vista sürümünü yüklemen yeterli.
iyide arkadasım ben format atmayı dedım aynımı? xp dekı gıbımı atıcaz?
saint arkadaşımın dediği gibi bilgisayarını cd den şalat boot özelliğinden ve cd ni veıa dvd yi tak ve sistemi yeniden başlat ve format atma seçeneğini zaten o sana soracak sende format attığın zamn illaki yeni bir sistem kuracan ve saint arkadaşımın dediği de bu işte daha ayrıntı istiyorsan tekrar sor daha uzun yazayım ama demek istediklerim açık olduğunu düşünüyroum
biostan dvd yi master yap dvd surucuye vista yı koy onyukleme icin bir tusa basın diye bir yazı cıkacak bir tusa bas daha sonra kurulum ekranından simdi yukleyi sec serial in gecerliyse yaz degilse yada crack yapacaksan yazma yazmazsan ne yuklemek istedigini soracak vistanın hangisi oldugunu sec home basic ultimate gibi senin surumun hangisiyse onu sec daha sonra gelismis ayarlardan yapılandır de kuracagın surucuyu sec bicimlendir de daha sonra yukle seceneginden kurabilirsin kurulum sırasında ekranın gidi gelebilir teleslanmana gerek yok kurduktan sonra aktivasyon icin 30 gun veriyor 30 icinde aktif et vistan hayırlı ugurlu olsun, saygılar;)
http://www.frmtr.com/windows-vis ... ekleme-resimli.html
Linkte ayrıntılı bir biçimde vermiş. İstersen bakabilirsin.
saolasınız arkadaslar yanıtınızı gec alıyorum nedense msnme e posta uyarısı gelmıyor tıkladıgımdada hıcbır mesaj yok nedense.....