merhabalar,
bilgisayara SP2 cd ile format atıyorum ancak windows bileşenleri yükleme yapan mavi ekran 100 dolana kadar devam edittikten hemn sonra tekrar c sürücüsüne windowsu kurmak icin entera basın diyen mavi ekran geliyorrrr. başka xp cdler ile aynı problem yaşıyrm. c yide silinmiş bulundum yardımlarınızı bekliyorummm.
formatlama yarıda resetlenip başa dönüyor
arkadaşım mavi ekran gttikten sonra reset işlemi yapar ondan sonra ise cd veya dvd den önyukleme yapmak için bir tuşa basın der o yazı çıktıktan sonra hiçbir tuşa basma o otomatik olarak formatlama işlemine devam edecektir
formatlama işlemini belki 10 kere yapmışımdır ama benim anlatmak istediğim otamatik olarak gitmiyor işte.... "cd veya dvd den önyukleme yapmak için bir tuşa basın der o yazı çıktıktan sonra hiçbir tuşa basma o otomatik olarak formatlama işlemine devam edecektir" demişin bir tuşa bastığım filen yok nedense belli bir yerden sonra tekrar tekrar c'nin ham olan kurma ekranına giriyor....başına kimsenin böle bir problem gelmedi acaba
cd de bozukluk vardır değitir düzelir eğer olmassa hddyi tamamen formatla
sen boot ayarlarını kontrol et eğer birinci olarak cd sürücün görünüyorsa onu değiştir hdd ni master yap
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim
"cd de bozukluk vardır değitir düzelir eğer olmassa hddyi tamamen formatla" cd yi değiştirdim aynı sorun..
"birinci olarak cd sürücün görünüyorsa onu değiştir hdd ni master yap" eğer birincil olarak hdd yapılırsa bu sefer cd romu açılışta görmez ve format ekranına gelmezki.
"Tüm bölümleri normal hızda formatlamalısınız, sorun çözülmez ise sabit disk slotunu değiştirin..."
sorun çözülmediancak hdd'nin güç ve idekabloları incecik yani normallerden biraz farklı o yüzden bilgisayara başka hdd takıp değiştiripdeneme şansımda olmuyor..
merhabalar,%100 dolan bir formatta açılışın ikinci savhası hdd idr
bilgisayara SP2 cd ile format atıyorum ancak windows bileşenleri yükleme yapan mavi ekran 100 dolana kadar devam edittikten hemn sonra tekrar c sürücüsüne windowsu kurmak icin entera basın diyen mavi ekran geliyorrrr. başka xp cdler ile aynı problem yaşıyrm. c yide silinmiş bulundum yardımlarınızı bekliyorummm.
cd boot menüüsnden dolayı açılışa sokulur. Ancak sende hata var açılış için hdd yi yad cd yi işaretleme otomatik kurulumda enter e basmışsın basma kurulum kaldığı yerde devan eder.
klavyeden bir tuş (buyuk ihtimal C tuşu) basılı kalmıştır klavyeni değiştir oyle dene, klavyen yoksa boot menuden hdd i birinci secenek yap yarım kalan kurumum ekranı gelecek ve cd den xp kurulumu devam edecek...