Arkadaşlar bende hp pavilion dv5000 laptop var ben bunu foramtlamak istediğimde hddyui görmüyo internetde araşatırdım fakat recory falan dediler açılırken F11 bas falan dediler ama anlamadım biri bana ayrıntılı olarak bunu anlatabilirmi???
formatlamak istediğimde hddyui görmüyo
elindeki dizüstü bilgisayarı formatlamak için bilgisayarla verilen recovery cd'leriyle veya verilmediyse senin oluşturduğun recovery cd'leriyle yapacaksın.. önce biosa girip boot başlığında 1. aygıtı cd seç. sonra cd'yi yerleştir esc tuşuna basıp ayarları kaydet. daha sonra bilgisayar kendisini yeniden başlatıp kuruluma geçecektir.
F11 ise post sırasında ekranda yazar.. örneğin F2 setup F11 recovery gibi... o sıra F11e basarak recovery'yi başlatabilirsin
peki ben xp cdsi kullanmam gerekiyomu bu format sırasında çünkü siz recovery cdsi demişsinizde
Anladığım kadarıyla sadece recoveryden formatlanıyo laptopum peki recovery dvdsini mi kullanıyım yoksa F11 recoveryimi
Lap-Top uretilirken ayrılmış bir Recovery alanı vardır ve bu alanda Windows driver ve bazı yazılımların tumu yukludur.Tek bir kurulumda bunların hepsı bilgisayarınıza yuklenir.Bunun için PC açılırken F11 tuşuna basmalısınız.