Merhaba arkadaşlar Partition magic diye bir programla disk böldüm fakat sorun çıktı sorunum şu
Normalde benim harddiskim 250 gb c: ve d: var d 37.5, c 200gb böldükten sonra 70 gb alan ayırttım fakat alan yok c nin boyutuda azaldı pcye format attım boş olarak 70 gb görünüyor fakat üstünde hiçbirşey yapamıyorum neyse c ye kurdum windowsu bilgisayar yöneticisine geldim orda görüyorm boş alanı burdada oynama yapamıyorum lütfen yardımcı olurmusnuz.
Formatsız Disk Bölme Yaptım Sorun Çıktı.
zaten bölüm daha kurulu değil biçimlendirme yapamıyorum yönet de şöle
ne yapmaya kalksam hata alıyorum bi yardımcı olurmusunuz
tam olarak ne demek istedin anlamadım acemiyim biraz açıklarmısın ?
Pc'ye format atarken, Cd'yi taktıktan sonra ilk başlangıçta sana hangi bölüme kurayım diye sorar. O kısma geldiğin zaman şuan boş olan bölümü sil de. Sonra bilgisayarı yeniden başlat. Tekrar disk yönetimine gel.
Bak bakalım orda boş olan bölüm nasıl gözüküyor?
dostum dediğini yaptım fakat bişey olmadı yine aynı şey hatta c ye tekrar frmat atmak zorunda kaldım geri dönmedi :(
error alıyorum error kodunu veriyim 0x8004240f ben internette arama yaptım ama bir türlü yok bi el atar mısınız
tugays77 biraz araştırma yaptım bu hata kodu ile ilgili. Birkaç sitede verilerini yedeklenip, ondan sonra tüm harddiski tek part haline getirip sonra windows altında tekrar bölümlendirilmesi isteniyor.
Galiba Partition Magic'in bir sürümü ile Vistanın bir uyuşmazlığı varmış.
Tugay belki bu konuda tecrübeli arkadaşlar vardır. Tavsiyem biraz bekle. Belki cevap yazan çıkar.
Benim aklıma bişey gelmiyor.
Kolay gelsin...
BEklemekten başka çarem yok zaten hocam elimden geleni yaptım ben bulamadım bişe belki bi arkadaş çıkar.
Dostum system reservedi kapattım. d dekileri c ye attıktan sonra nasıl tek biçimlendirme yapıcam
hocam bi sorun olmaz dimi d yide kaybetmiyelim
@Mustafa Can
Hocam dediğini yaptım yine hata verdi