merhaba win 8 format ekranında disk bölümlendirme kisminda birim c yi ve recovery bölümünü sildim yeni c birim oluşturmak için yeni ye tıklayıp oluştur dediğimde yeni bölüm oluşmuyor d birim de yedeklerim var sistemide sildiğim için pc yi açıp yedeklerimi alamıyorum yardımınızı bekliyorum hiren boot cd si ile açılıyor fakat birim d bilgilerim gözükmüyor yardım edenden simdiden Allah razı olsun teşekkürler iyi günler iyi forumlar
formatta yeni bölüm oluşmuyor
sorununu tam anlayamadım c yi sildikten sonra yeni bölüm oluşturman illaki şart değil elinde Windows 8 kurulum dvdsi varsa sildiğin bölümü seçip kurabilirsin. kurulumda sorun çıkıyorsa Windows 7 format dvdsi bul d de yeterli boş alanın varsa d yi biçimlendirmeden 7 yi d ye kur masaüstü geldikten sonra da bir usb veya harici diske yedeğini at sonra Windows 8 dvdsini tak biçimlendirme sırasında c - d ne varsa komple diski biçimlendir ondan sonra da Windows 8 i kur.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
133 mesaj
başkan senin dediğinide denedim de benim yedek birime gpt birim diyor o yüzden onun üzerine sistem kuramıyorum çok zor durumdayım bana bi yardım edin lütfen hiren boot cd si ile canlı xp olarak başlattım ama dosyalarım yine gözükmüyor :(( sistemde kuramıyorum :((