Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma bir yerde format attırdım sonra orda bir şeyler yüklemeye çalıştı adam internet kesildi bana nalattı evde yap dedi benim bilgisayarımın markası casper ne yüklemem lazımdı acaba söyleyebilirmisiniz heralde ekran kartı gibi bir şey demişti
Formattan Sonra Gerekeler ?
selam,
bilgisayarım'a sağ tuş yönet'i tıkla...
açılan pencerede sol tarafta aygıt yöneticisi var ona tıkla sağ tarafta donanım bilgileri görünecektir.
Yüklenmemiş driver'ların solunda ünlem işareti görürsün.
İşletim Sistemin Windows 7 ise;
yüklenmemiş driver'ın üzerine sağ tuş tıkla güncelleştir de internet üzerinden driver'larını yükler.
Merhaba, Driver pack solution final sürümünü indir kendiliğinden bütün driverları yükler.
Google Chrome'yi yükle demiştir.
Masa üstündeki Bilgisayarım'a sağ tuş yönet'i tıkla...açılan pencerede sol tarafta aygıt yöneticisi var ona tıkla sağ tarafta donanım bilgileri görünecektir.Yüklenmemiş driver'ların solunda ünlem işareti görürünecektir sağ tıklayarak sürücü yazılımını güncelle demeniz gerek, eger pcyi alırken size verilen cdler içerisinde üzerinden driver yazan bir cdye sahipseniz veya format attırdıgınız yerden size tanıtmanız için cd verildiyse bunu da kurmayı deneye bilirsiniz, Bu ve buna benzer sorunların çözümü için 11820 teknoloji destek hattı da yardımcı olabilmekte,,
arkadaşlarında dediği gibi eğer W7 kullanıyorsan Bilgisayarıma sağ tıkla özelliklerine gir, sol tarafta bulunan aygıt yöneticisine gir orda. yüklenmemeiş driver'ları "!" işareti ile gösterir. bunları ordan güncelleyebilirsin ama ethernet kartının driver'ı da eksikse, ethernet kartının marka ve modelini öğrenip, başka yerden temin etmelisin.