laptobuma format attım işletm sistemi windows7.formatı cdsiz kendı uzerınden attm.f9 kısayolu ıle.ama formattan sonra daha once yukledıgım butun programları sımdı yukleyemıyorum uyuyumluluk sorunu dıyor ne yapmam lazım lutfen yardım
formattan sonra hıcbırsey yuklenmıyor
kardeş windows 7 32bit yada 64bit hangi işletim sistemi kurulu ise ona göre uyumlu olarak netten indir ama windows 7 uyumlu olsun oqe ;)
ama o programları daha once kurmustum formattan sonra calısmıyor 64 bit'lik işletim sistemim
ama o programları daha once kurmustum formattan sonra calısmıyor 64 bit'lik işletimselam thedimebag kardeşim şu an günümüzde olan tüm çalıştırdığımız programlarımızın hemen hemen hepsi 32 bit işletim sistelerine göredir sen 64 bit diye bir klasör açacaksın o aynı isimde 64 bit programları netten arayacaksın kardşim
selam thedimebag kardeşim şu an günümüzde olan tüm çalıştırdığımız programlarımızın hemen hemen hepsi 32 bit işletim sistelerine göredir sen 64 bit diye bir klasör açacaksın o aynı isimde 64 bit programları netten arayacaksın kardşkatılıyorum arkadaşıma 64 bitlik işletim sisteminin driverları 64 bit uyumlu olmalı aynı sistemi kullanıyorum windows 7 professional 64 bit en basiti winrar 32 bit kurdum uyarı verdi kullandığınız sürüm 32 bit 64 bit kullanırsanız daha çok performans alırsınız ve 2 gün sonra 32 bitlik winrar kafayı yedi çalışmadı doğru dürüst
bir tek tv kartım 32 bit oda sürekli hata verip duruyoor xD tembellikten aramadımSon Düzenleme: Kapalı Hesap (213118) ~ 26 Nisan 2011 10:54
katılıyorum arkadaşıma 64 bitlik işletim sisteminin driverları 64 bit uyumlu olmalı aynı sistemi kullanıyorum windows 7 professional 64 bit en basiti winrar 32 bit kurdum uyarı verdi kullandığınız sürüm 32 bit 64 bit kullanırsanız daha çok performans alırsınız ve 2 gün sonra 32 bitlik winrar kafayı yedi çalışmadı doğru dürüst
bir tek tv kartım 32 bit oda sürekli hata verip duruyoor xD tembellikten aramadı
ama ılgınc degılmı .formattan sonra yuklenmıyor.ısletım sıstemı aynı degıstırmedım
Tekrar kurarken, 32 bit veya 64 bitlik bir seçenek sunmuş olabilir sana. veya en iyisi masaüstündeki bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gel, orda işletim sistemi biti yazar. ordan bi kontrol et
kullanacağın programın üstüne sağ tıkla özellikler de uyumluluk sekmesinden uyumluluk ayarlarını yapabilirsin ..
guncellemede bır ıse yaramadı sp1 yukledım ama malesef.
konu gunceldir:)
Kurmaya çalıştığınız programların yeni sürümünü indirip, onları tekrar deneyebilir misiniz ?
Bir de bir kaç örnek resim veya program söyler misiniz ?
ornegın nero.jet audio
hala aklımın almadıgı formattan sonra neyı yanlıs yaptım veya ne degıstı
işletım sıstemıde aynı programda aynı ama yınede yuklemıyor