hasan_gul
ya o değilde ekran kitlenmesi oldu yani nasıl diyim renkler birbirine girdive müzik dinliyordum ve arkaplana aldım winnap ı ve ardınan autocad ve diğer cad çizim programlarını kullanıyrum tak die ekren kitlenmesi olmasınmı sinir oldum ondna dolayı xp 'ye geç
bu problemin sebebi ekran kartının sürücüsü güncelleseydin veya yeniden yükleseydin problem hallolurdu.Ama hangi işletim sistemini kullanırsan kullan bakımını yapacaksın yoksa tabiiki yavaşlar sana tavsiyem dediklerimi düzenli olarak yap sistemin bir daha yavaşlamaz
1-başlangıç programlarını minumuma indir
2-bilgisayarına bir harici güvenlik duvarı indir ve windowsunkini kapat.
3-bir sürü program kullanabilirsin ama ben kendi kullandıklarımı yazayım tuneup2009,advanced windows care 3,ccleaner bunları kullanmayı öğren ve sistemini optimize et
4-kurduğun programları silerken mutlaka harici bir kaldırma aracı ile kaldır örn.revo,your uninstaller
5-sistemindeki bütün programları güncel tut bunun içinde secunia psı ı kullanabilirsin
6-adaware anniversary edition ve spy bot searc and destroy programlarını kur ve sistemini düzenli olarak tara taramadan öncede bunların veri bankalarını güncelle
7-hiçbir programı direk kur diyerek kurma önce kaydet virüs ve zararlı taramalarından geçir sonra kur.Tabii kurduktan sonra kaydettiğini sil ki diskin boş yere dolmasın
8-En azından ayda bir kere diskini birleştir ama öncekilerinin aksine vistanın birleştirme sihirbazını kullan
bütün bu bahsettiğim programlar free dir ve indirme linklerini ve kullanımı hakkında açıklamaları google da ratarak bulabilirsin hadi kolay gelsin