Formattan sonra tekrar bilgileri kurtarma

u_baydur
27-01-2008, 15:13   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

merhaba arkadaşlar. ben bilgisayardan pek anlamam, ama bi konuda yardıma ihtiyacım var.
bir fujitsu siemens notebook'um var. geçen hafta bir sorunla karşılaşınca korkup kapatma düğmesine bastım ve bilgisayarı kapattım. tekrar açmayı denediğimde windows başlamadı diye hata verdi. bir bilgisayarcıya gönderdim. bilgileri kurtarıp format atacaklardı. ama gelince baktım ki benim istediğim bilgilerin hiçbirisi yok. ne kadar gereksiz şey varsa onları kurtarmışlar. ama galiba formattan sonra da önceki bilgiler kurtarılabiliyormuş. bu konudaki fikriniz nedir. yardımcı olabilir misiniz. bunu ben yapmayı denemiycem. eğer yapılabilirse bilen bir servise göndercem...

teşekkürler şimdiden...

majik
27-01-2008, 15:31   |  #2  
majik avatarı
Üye
89 mesaj

easy recovery veri kurtarma programı 10 formata kadar verileri kurtarıyor
deneyen arkadaşlar %80 başarı elde ettiklerini söylediler benim ihtiyacım olmadı
evet formattan sonra veriler kurtarılabiliyor kendin de deneyebilirsin

google dan arama yaparsan resimli program anlatımları mevcut

u_baydur
27-01-2008, 15:40   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

teşekkür ederim yardımın için. peki bu bilgiler kurtarıldığında nasıl oluyor. mesela 3b modeller vardı bilgisayarımda cinema 4d formatında veya cad çizmleri. bunlar yine bu formatta ve olduğu gibi kalıyor mu.

majik
27-01-2008, 15:52   |  #4  
majik avatarı
Üye
89 mesaj

evet konu hakkında şüphen olmalısın zaten chip in geçen yıl 2. el alıp verileri kurtardığı hdd ve flash bellekler vardı