peşin hükümlü olmak mı :) sen kaç zamandır bu forumdasın arkadaşım? herhalde bunca zamanki gözlemlerimiz oldu da böyle konuşuyoruz!
formlarda acilen degiştirlmesi gerekenler
- 1
- 2
Profilime bakarak kaç zamandır burada olduğumu görebilirsin!
Gözlemlerinde ise yanılabileceğini sana ifade etmeye çalışıyorum. Burda ne tür bir istatistik yapıyorsun ki gelecek hakkında böyle peşin bir hükümde bulunuyorsun??? Ayrıca şahsıma yaptığın bu lakayt yorum ve ifade şeklin çok çirkin!!!...
bende elvis gibi düşünüyorum SeRBoY_WHiTe. çünkü onun gördüklerinin birazını bende gördüm. öyle düşünüyor çünkü daha önce yaşananlar var...
ben yeni üye değilim .Ne zamandan beri forma üye olduğumuz veya üyelik başlangıç tarihimiz de kullanıcı adımız altına yazsın.
illa kendimizi formda belli edelim diye mesaj mı kasmamız gerek
alıntı:
Gönderen : oyunlarslideşovELVİS32 NEDEN BU KADAR UMUTSUZSUN BAKALIM ŞUBATIN SONUNA KADAR MÜHLET VERELİM EGER
OLMAZSA DEGİŞMEZSE BİRŞEYLER İSYAN EDERİZ HEP BİRLİKTE
Eskiler anlar dostum.
Elvis32 selamlar
alıntı:
Gönderen : SeRBoY_WHiTeProfilime bakarak kaç zamandır burada olduğumu görebilirsin!
Gözlemlerinde ise yanılabileceğini sana ifade etmeye çalışıyorum. Burda ne tür bir istatistik yapıyorsun ki gelecek hakkında böyle peşin bir hükümde bulunuyorsun??? Ayrıca şahsıma yaptığın bu lakayt yorum ve ifade şeklin çok çirkin!!!...
bana sakın kime nasıl davranacağımı öğretmeye kalkma! Kimseye lakayt davrandığım yok, herkes burada beni çok iyi tanır, buranın eskilerindenim, eğer hitap şeklimi beğenmediysen bunu özel yolla belirt, forumda nasıl davranılacağından bile haberin yok! kişisel polemikler senin gibiler yüzünden çıkıyor, neyse bu konuyu uzatmayacağım yoksa senden farkım kalmıyor gördüğün gibi.
Karamurat arkadaşım bir konuda haklısın, biz katılımcı eski üyeler de olsak yeni üyeler bunun farkında değil, bizim forumda elbetteki bir ağırlığımız var, bunu kimse inkar edemez ama chip'in yaptığı burada çok yanlış, ben yöneticilerden mesaj sayısı değilse bile üye kayıt tarihlerinin avatarların altında olmasını talep ediyorum, madem her mesajımız titizlikle okunuyor, bu konuya da bir eğinilsin.
Bu konuyu kişisel tartışmalara girildiği üzere kapatıyorum. Forumdaki değişiklikler belli. Şubat 2006 içinde CHIP sitesi ve forumlar yenileniyor. Değişikliklerin nasıl bir şekilde olacağını görmek isteyen arkadaşlar LEVEL forumlarındaki değişiklerden takip edebilirler.
Herkese iyi günler, iyi bayramlar...
NOT: Burada olacak, olmayacak gibi bir tartışma yapılmıyor. Eğer her mesajınızda karamsarlığınızı diğerlerini etkileyecek şekilde, istemeden de olsa yıkıcı olarak kullanacaksanız, lütfen mesaj atmayın.
- 1
- 2