linklerinizi bekliyorum.
Forum Sitesi Nasıl açılır?
phpbb programını deneyebilirsin
erkancphpbb programınıprogramın adı ne ve nerden indirebiliriz ?
http://www.phpbbturkey.com/ bu adresten temin edebilirsin
www.simplemachines.org sitesinden forum yazılımını indirerek bir forum sitesi açabilirsin.
Sitemin domaini uzun olmayacak ve siteme radyo da ekleyeceğim.banner ekleyeceğim .kısaca kullanışlı olsun.ücretsiz olsun.
Phpbb.com dan phpbb indirebilirisn..snra FTP & PHP destekli bi Hosting Bulman lazim oraya kurabilirsin..!
Kolay geLsin
Frum yerine Site İsterseniz Bedava Site İçin www.Bedava-sitem.com (Google de Bedava sitem Die Arattırabilirsiniz )
bEnimkide Yukraıdaki
parasız iyi prof. seçenekler için hazır ben kullanıyordum bir ara sonra bıraktım uğraş getirdiği için
AdRaMiTiben virüs uyarısını duyunca erişimi reddedip kapattım sayfayı ne olduğuna bakmadım ama haklısın JS/iFrame.10646
Tam olarak ne virüsü olduğunu belirtirmisin.İframe filan'mı =) Yoksa senin güvenlik ayarlarının yüksek oluşundan kaynaklı bişeymi.
Bende vermiyorda ondan soruyorum.
www.funpic.org dan açabilirsin özellikleri:
Webhosting
2500 MB Webspace
PHP
MySQL
FTP
Fast servers
Traffic inclusive
Best performance
V-server
Dedicated server
Root-servers
Power-hosting
Server-hosting
ben kullanıyorum..
Bazı Arkadaşlar kendi İnternet Güvenliği Fazla Olupta Şu sitede Virüs Var Şu site de Virüs yok die Ayrım Yapmasınlar Lütfen O Arkadaş Gerçekten Beni Çok kırdı ...
( www.downloaderhan.tr.gg 'ye yapılan Yaılarda )
ARKADASLAR BEN BİŞİ SORACAKTIM 3 AYDIR BÖLE BİR SİTE ACMAK İSTİYORUM AMA ACAMIYOM NASIL ACABİLİRİM BANA YARDIMCI OLABİLECEM VARSA [email=sovalye-22@hotmail.com]sovalye-22@hotmail.com[/email] msn adresimi eklesin bana msnden anlatsın
Bu sitenin administrator u kim eger beni duyuyorsan yukarda verdigim msn adresini sizde ekleyin bana biraz yardım edin Site emegine saygılar
FORUM SİTESİ AÇILIR ...FORUM İLE İLGİLİ HİÇ BİR BİLGİSİ OLMAYANLARA HER TÜRLÜ DESTEK.OLUNUR..
2 GB WEB ALANI (çok yüksektir. isterseniz araştırabilirsiniz)
.com .net .org .biz ...
Cpanel/plesk kontrol .
%99,8 virüs korumalı.
Bütün forum eklentileri yapılır.
Arama motorları kayıt edilir.
Binlerce forum teması.
7/24 Destek
1GÜN İÇİNDE TESLİM
HERŞEY DAHİL YILLIK: 75 YTL
İLETİŞİM: [email=a.aslan0707@hotmail.com]a.aslan0707@hotmail.com[/email]
gel sen bana site yap parası neyse verem ama hazırlanması herşeyi senden aynen böle tip bir forum istesi olacak ama adresim [email=sovalye-22@hotmail.com]sovalye-22@hotmail.com[/email]