Ben de 1 lira,sen de 1 lira var,ben sana 1 lira sende bana 1 lira verdin,yine 1'er liramız oldu.Ben de 1 bilgi ,sende 1 bilgi var, ben sana 1 bilgi,sen bana 1 bilgi verdin ;bende 2 ,sende 2 bilgi oldu.
Forumları ve paylaşımı herhalde (özet olarak) bundan daha güzel anlatan ifade tarzı olamazdı.Sizlerden de bekliyorum.Hoşcakalın.
forum ve bilgi paylaşımı.
Evet, gayet net bir şekilde 'forum' mantığını anlatmışsın. Ben de birşey ekleyeyim naçizane:D
'Bilgi paylaştıkça büyür'
Forum arkdaşlık kardeşlik yuvasıdır.
Forum vardır; bir de CHIP Forum vardır..Lütfen yani..:))
forum:paylaşımın doruk noktasına ulaştığı, bazıları için zaman geçirme, bazıları için de sorun çözme-çözdürme yeri.
CU_GS7Forum vardır; bir de CHIP Forum vardır..Lütfen yani..:))pardon bu mesajı okumamışım.tabi CHIP forum un ayrı bir yeri var:D
belli bir konuda ortakligi bulunan bir grubun, ortak sorunlarinin cozumlenmesinde gorus birligine varmak uzere duzenlenen toplu tartismaya forum denir. forum sonunda, tartisma konusu olan sorunun cozumunde tutulacak ortak yolun belirlenmesi amaclanir.
DPÜ Türk Dili ve Kompozisyon Bilgileri kitabı
egemengigabelli bir konuda ortakligi bulunan bir grubun, ortak sorunlarinin cozumlenmesinde gorus birligine varmak uzere duzenlenen toplu tartismaya forum denir. forum sonunda, tartisma konusu olan sorunun cozumunde tutulacak ortak yolun belirlenmesi amaclanir.kendince bir tanım yazsaydın, bu çok resmi oldu :)DPÜ Türk Dili ve Kompozisyon Bilgileri kitabı
en guzel tanimlari kapmislar, ben de sozluk anlamiymis gibi yazayim dedim
bana gore sadece forum degil chip forum, bir yasam bicimidir.