Forum Yavaş Yavaş Ölüyor

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
03-03-2013, 16:52   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Arkadaşlar forumda doğru düzgün bir sohbet köşesi sohbet mekanı kalmadı gerçi insanlarda kalmadı forum yavaş yavaş ölüyor bir çözüm bulmak lazım işe ....

Banned
03-03-2013, 17:12   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 9
219 mesaj

aslında forum hızlı hızlı ölüyor.forumda kimse kalmadı.

Banned
03-03-2013, 17:20   |  #3  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

çok haklısın peki neden böyle oldu ve nasıl düzelir ?

Banned
03-03-2013, 18:13   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 9
219 mesaj

Bazı forumu bozan insanlar yüzüne böyle oldu.Bence bu forum düzelmez.

Serkan Karadaş
04-03-2013, 16:22   |  #5  
Serkan Karadaş avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 15
909 mesaj

bilgisayar ve teknolojileri üzerinde yoğunlaşarak kullanıcılarına kaynak olan ve sorularına cevaplar sağlanan bu forumda, forum temasının dışında kalan konularda da bilgi alış verişi sağlanabilmesi için açılan " konu dışı " bölümü günlük sohbet etme alanı değildir. Buna rağmen samimiyetine inandığımız kullanıcılar tarafından sohbet etmek amacıyla açılan konulara izin verilmiştir. samimiyetimizin suistimal edilmesi sebebiyle sohbet etmek amacıyla açılan birçok konu kilitlenmiş ve kullanıcılar uzaklaştırılmıştır. sohbet edemediğiniz için duyduğunuz üzüntüyü şahsen ben bilgi paylaşamamanızdan duyuyorum. hergün, "aktif konular" ve " bugünün mesajları" şeklinde sayfalarca incelemeler yapıyorum, sanırım sizler sadece "konu dışında" mesai yapıyorsunuz.
@YaKıŞıkLı pReNs ve @boyut655, tarafımdan süresiz uzaklaştıldınız. forum hakkında yazdığınız asılsız iddalar gerekçedir.