Kullandığım makine Acer 5920G(reklam yapayım) İntel Core 2 duo T7300 İşlemcili...
ama Ben AMD yi tutuyorum... Amd daha sevimli geliyor...
saygılar...
foruma çok takılanların hayatı
egemengigaben de sana birsey demedim zaten, sadece sorunu cevapladim. bu arada sen hangi takimliydin? AMD mi INTEL mi?. konuyu acan arkadasimiz da pisman olmustur. bu egemengiga geldi konuyu talan etti diye...Nooldu sana ya? Bi anda değişiverdin?
AMDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD NO1 MANUFACTURER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
komik bir yazı teşekkürler
tuncab ben hep makara adamim ama konu disi disinda biraz ciddi olmak gerekir.
Valla hiç belli etmiyordun. Konu Dışı'ndaki mesajlar mesaj sayısına eklenseydi herhalde senin byle biri olduğunu öğrenemezdik
egemengigatuncab ben hep makara adamim ama konu disi disinda biraz ciddi olmak gerekir.Nerde bizim o 3'lü MSN geyiklerimiz..Ufuks-CU-giga..
giga'yı o konuşma pencerelerinde görmeniz lazım..Burda daha bi şey yapmamış ki..
Mesajlarından insan kısmen de olsa tanınamıyormuş demek ki...
CU_GS7Valla geyik ekibini toplayalım.Herkes burda.Msnde en son kim lafı sokup çıkacak hep merak konusu.egemengigatuncab ben hep makara adamim ama konu disi disinda biraz ciddi olmak gerekir.Nerde bizim o 3'lü MSN geyiklerimiz..Ufuks-CU-giga..
giga'yı o konuşma pencerelerinde görmeniz lazım..Burda daha bi şey yapmamış ki..Son Düzenleme: ufuks ~ 02 Ağustos 2007 15:54
R3QU3Msen sus intelci seni
ama doğruuu sen de kavga çıksınn kapıssam diye bakıon
Quad-Coreben kawga cıkmasını beklemıom asımılecıyle yeterınce tartıstık zaten intelci seniR3QU3Msen sus intelci seni
ama doğruuu sen de kavga çıksınn kapıssam diye bakıonSon Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 02 Ağustos 2007 20:38
ne guzel forumun burasini cok az kisi biliyor. biz bize takiliyoruz. yarin sunnete gidecegim, o yuzden gunduz yokum. bir aksilik cikmazsa aksama forumdayim. ben yokken forum size emanet. bu arada en iyi islemcileri VIA uretiyor, ne intel ne amd
cem123Anne yemek yaptıktan sonra:konu amacını biraz aşmış ama çok güzel bir paylaşım
-Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne....sınıfta biri küfrederse:
-Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi........Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca:
-Bu konu daha önceden verilmiş
biraz mi? benim yuzumden raydan cikti iyice...
egemengigabiraz mi? benim yuzumden raydan cikti iyice...Konudışı sana göre değil sanki nigga..
Bi geldin dağıttın konuları..
Neyse burda donanım konuşmuyosun en azından hehe..
sadece donanim degil, biraz da yazilim ve programlama konulari aktif olsa. genelde odev sormak icin geliyorlar fazla bakmiyorum.
konuyu kapatalım en ıyısı burayada pc bulastı
bulassin sonuna kadar VIA ciyiz.
dönek seni hani amdciydin tühh sana
AMD ye sempatim var sadece. geriden gelerek inteli delirtmesi hosuma gidiyor. evimde iki PC var birisi intel digeri amd. ikisinden de memnunum.. hangisi uygun gelirse onu alirim. daha once cok yazdim.
intel kasıodur oyunlarda deme AMD de tık yok ben duronla bile oyun oynarım yahu
AMD islemci alinca ekran kartina bile gerek yok degil mi? oyunlarda benim ekran kartim ense yapiyor, butun ish islemcide.
amd işlemciye x550 alsan yeter
Foruma takılmak iyi bişey... Bulaşıcı olduğu da söylenebilir. Virus gibi girdi sık kullananlarıma Chip Forum. Ama interneti faydalı kullanmama vesile oldu Forum. Bir çok şeyi araştırma gereği uyandırdı bende. İlk zamanlarda PC toplamak için uğradığım ve sonralarda yine PC ile sorunlarımı aktardığım, şimdilerde ise hertürlü hayatıma giren bir forum Chip Forum.