merhaba arkadaşlar
derdim başlıkta yazıyor zaten
ben foruma moderatör olmak istiyorum
selçuk islamoğlu'ya 2 kere mesaj attım cevap alamadım tüm moderatörleri bilmediğim için diğerlerine de mesaj atamıyorum
bunu gören yetkili abiler bir ilgilenirse sevinirim
Foruma moderatör olmak istiyorum
acunuzu yalarsınız anca geçen sene denetmen seçilecekdi ben ve bir çok arkadaşımız aday olmak için başvuru yaptık ama seçilmedik gittiler forum a girmeyen birine veya birilerine verdiler denetmenliği artık kaç tane denetmen oluyor onuda bilmiyorum
Ahh ahh bende çok olmak istiyorum.. :) Haftanın 7 günü müsaitim.. Kaç saat deseler çalışırım.. Üstüne birde yazılım firmalarının kampanya haberlerini Türkçe olarak hazırlar sunarım.. Askari ücrete razıyım.. :p Hee deseler hemen göreve hazırım.. ;)
Selçuk İslamoğlu duy sesimizi... :))
(Adamcağıza mesaj atıp rahatsız etmeyin lütfen. Forumda yazmanız kafi olur kanımca..)
Mod olduktan sonra benim foruma girmemi engelleyerek üyeliğimi silebilecek bir arkadaş varsa oyum ona.
Mod olduktan sonra benim foruma girmemi engelleyerek üyeliğimi silebilecek bir arkadaş varsa oyum ona.Aşkolsun Yamyam ağbim senin başımızın üstünde yerin var.. Senin gibi bilge birini kim forumdan çıkarabilir ki.. Kimin haddine.. Sen bizleri cebinden çıkarırsın..
Eğer Chip Online'da çalışacak veya görev alacak işinin ehli birisi gerekirse o kişi ilk sen olmalısın bence..
aslında bölüm bölüm yönetici olsa mesela ekran kartı bölümünü bana verseler oraya ben yararlı konuları sabitlesem gibisinde başka birine başka görevler gibi yapılsa çok iyi olur
Moderator kişiler online bile olmuyor ki?
Yada biz görmüyoruz...