Bu web sitesi komut dosyalarıyla başlatılan pencere kullanarak size bilgi sorar. Bu web sitesine güveniyorsanız,komut dosyalarıyla başlatılan pencereye zizn vermek için buyara tıklayın...
bu çıktı üstte ne bu be
Bu web sitesi komut dosyalarıyla başlatılan pencere kullanarak size bilgi sorar. Bu web sitesine güveniyorsanız,komut dosyalarıyla başlatılan pencereye zizn vermek için buyara tıklayın...
bu çıktı üstte ne bu be
resmi kendi bilgisayarından mı yoksa internettten mi ekleyecektin.
kendi bilgisayarımdan eklicektim belgelerim resimlerimden
pcwordforumda bi yerde gördüm imajhasgibi bişydi ya ona tıklayınca upload oldı ordan kopyaladım şimdi o linki bulmamıyom janım linkim ay nerdeydi o linkTekrar upload etmeyi deneyin. Bu arada söylemeye çalıştığınız site sanırım Imageshack.Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 20 Ocak 2009 19:36
sana hazırladığım videoyu mutlaka izle artık foruma resim ekleyemiyorum gibi bir durum söz konusu olmayacak.videoda gösterdiğim yöntemle internet ortamındaki diğer resimleride imageshacke upload etmeden direk forumdaki mesajına ekleyebilirsin.
kyliesana hazırladığım videoyu mutlaka izle artık foruma resim ekleyemiyorum gibi bir durum söz konusu olmayacak.videoda gösterdiğim yöntemle internet ortamındaki diğer resimleride imageshacke upload etmeden direk forumdaki mesajına ekleyebilirsin.varya bişeyde bu kadar pislik çıkar ama yeminle doğru söylüyorum sana sıkı dur
o verdiğin link ten indirme haakkım mı dolmuş ne öle bişi anladım olmadı şimdi kuscam bak
biraz bekle arkadaşım başka siteye upload etmem vakit alır halledince linki tekrar yollarım sana.
videoyu başka bir siteye upload ettim birazdan linkini yollayacağım o zaman sorunsuz yapabilirsin bu işi.