Okyanus %100 ise gemi %0.1 bile etmez dostum
Forumda en çok adını gördüğünüz uzman'ımız
Bildiğimiz konu kadar uzmanız diyelim son_goku.. Öyle bomboş ta deyiliz yani. Kendimizi küçümsemeyelim.Küçümsemek değil.Kendi işimizi görecek, birçok soruna çözüm bulacak ve birçok kişiye yardım edecek kadar biliyoruz işte.
O da bence %30'a denk gelir fikrimce. Bu benim, senin veya bizim seviyemizdeki kişilerin bilgisiz olduğunu değil daha benim derecenlendirmeme göre %10 bilgisi olup da %90'ını bildiğini sanan kişileri boş gösterir.
Küçümsemek değil.Evet haklısın..Kendi işimizi görecek, birçok soruna çözüm bulacak ve birçok kişiye yardım edecek kadar biliyoruz işte.
O da bence %30'a denk gelir fikrimce. Bu benim, senin veya bizim seviyemizdeki kişilerin bilgisiz olduğunu değil daha benim derecenlendirmeme göre %10 bilgisi olup da %90'ını bildiğini sanan kişileri boş gösterir.
Neyse konuyu muhabbete çevirelim kardeşler bence.
Yav Fifa 11'e en iyi tr yama hangisi kullanan var mı?
aha kullaaanan banada link atabilir mi ? şuan torrentte oyun
Ben de kurdum falan ama tr yama yok.
TurkceSpiker ve FullOyun'un ki güzeldir sanırım.
en son fifa 2008 oynamıstım fifa 11 i arkadas tavsiyesiyle indiriyorum umarım pes 12 gibi değildir. türkçe spikerli %100 yama varmı sağlam
Tr spiker yok Fifa 11'de. Fifa 12 daha iyidir bence 12'yi dene.
valla arkadasla fifa 12 de eşit takımlarda 4 fark 1i penaltıyla yediğimde hevesim kalmadı 12 ye
Keşke hep öyle cümleler kurabilsem
Ee nörüyonuz bakem
ne konuda uzman mesela ben sadece donanımdan anlarım ama yamyam abi bir çok konuda çok bilgili birisi
Densziler sizi ! Forumun tek 4 yıldızlı uzmanını nasıl unutursunuz. GTX590 ! GTX690 da olsan çizdim seni bilesin.