FORUMDA İKİ BÖLÜM OLSA ????

delikanli53
04-12-2006, 19:28   |  #1  
delikanli53 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,524 mesaj

şöyle ki;

Yeni üye olanlar ilk aşamayı aşana kadar ikinci bölüme geçemiyor. birinci bölümü deneyimli üyeler okuyabiliyor. bilmiyorum bilgi paylaşımında böyle birşey olur mu ama
, adam geliyor birşey yazıyor sonra çekip gidiyor. veya edepsizlik yapıyor bilmiyorum geliştirilebilir bir başlık gibi geliyor bana tabi bir nevi özel üyelerin ayrıcalıklı yeri olması gibi birşey. nasıl olur hoş olmaz mı SoruKahkaha

Banned
04-12-2006, 19:50   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
198 mesaj

Biraz haksızlık olabilir öyle bir durumda... En azından aramıza her yeni katılan üyelere bir genelleme yapmamız doğru olmaz. Belki foruma da, bize de çok yararlı olacak yeni bir üyemizi bu çeşitli prosedürler ile kaybelediliriz, böyle bir ihtimal mümkün. Hem böyle bir şey, delikanlılağa da sığmaz, değil mi delikanli53? =)

Son Düzenleme: Simple User ~ 04 Aralık 2006 19:50
delikanli53
04-12-2006, 20:18   |  #3  
delikanli53 avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,524 mesaj

sadece fikir di ama forum çok kendini bilmezlerle doldu bir kaç kişiye canım sıkılmıştı böyle bir fiklir doğdu bende sanırım çok kişisel düşündüm .

theironman
04-12-2006, 20:19   |  #4  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

bence olmaz, böyle bir ayrıma gerek yok, bu foruma bir şey katmayacağı gibi zarar da verir.

delikanli53
04-12-2006, 20:26   |  #5  
delikanli53 avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,524 mesaj

saçma bir fikir oldu dimi :(

CU_GS7
04-12-2006, 21:07   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6,371 mesaj

delikanli53 doğru veya yanlış bir öneride bulunmuş..
Foruma bir şey katmayan (çoğu zaman saçmalayan,sinir bozan) birkaç üye için nasıl bir şey yapılabilir??

ufuks
04-12-2006, 21:32   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj

Bu fikir banada olmaz gibi geliyor.Sacmalayan arkdaşlara cvp vermek zorunda değiliz.Biz elimizden geldiği kadar yardımda bulunalım tebiyesizlikleri kendilerine kalsın.

lazrailefsanesi
05-12-2006, 01:25   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj

Soyle birsey olabilir belki.Yeni üye olanlara SSS gibi genel olarak karsılasılan sorunların listelendiği baslıkların oldugu bir alana yönlendirilip "burda soruna cevap yoksa..." diyip foruma yönlendirmek.Böylece tekrar tekrar aynı baslıklar acılma sayısı azalabilir hemde sorumu sorup gidecem diyen yeni arkadaslar da burda epey bir bilgi var,ben burdan daha fazla faydalanıyım derler.Bu Sıkca Sorulan Sorular kısmınıda forum üyeleri zamanla kendiliğinden olusabilir.Faydalı olduguna inanılan bir dokuman baslık "uyar" butonu gibi her üyenin tek bir oy hakkı ile belli bir sayıya ulastıgında otomatik tasınabilir.

SSS den kastım da.
driverlar
reset sorunları (alt baslık olarak ısınma sorunları)
Xp ipucları
En iyi linux hangisi :)
Oyunlar icin sistem gereksimleri
Ekran kart tavsiyeleri
Bilgisayarın acılmaması
Bilgisayarın Çökmesi
Veri kurtarma

Bunlar aklıma ilk basta gelenler.

Ama bu sistemin eksisi ne olur.Herkes burda ki hazır yazıları alıp baska yerlerde kendi yazıları gibi kullanacaktır.Yada yeni site yapanlar super bilgi kösesi diyip ustune yatacak.Bunu da bastan kabullenmek gerek...

Saygılarımla :)

delikanli53
05-12-2006, 18:04   |  #9  
delikanli53 avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,524 mesaj
lazrailefsanesi
Ama bu sistemin eksisi ne olur.Herkes burda ki hazır yazıları alıp baska yerlerde kendi yazıları gibi kullanacaktır.Yada yeni site yapanlar super bilgi kösesi diyip ustune yatacak.Bunu da bastan kabullenmek gerek...

Saygılarımla :)

evet bu da bir sorun olur. ama gerçi burdan da rahatlıkla çalınabilir ki.