30 taneye kadar yazın 4-5 tane kadar buldum
diyeceksiniz neden istiyorsun 30 taneye kadar kullanıcı engelleme şansımız var biliyorsunuz
forumdaki tüm kızları topluca engelliyorum bi daha onların mesajlarını ve konularını görmemek için
ayrıca onlardan özel mesaj almamak için sırf bunun için öm kutumu kapattım
edit nickleri pardon ayrıca arkadaş olarak eklemelerine engel olmak için engelliyorum
forumdaki kızların nicklerini yazabilirmisiniz
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 21 Mayıs 2011 12:13
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
hayırdır kardeş kızlardan yana kötü deneyimlerin var galiba
Yıllanmış Üye
144 mesaj
liberty city diye bi üye var, kız gibi entryler giriyor, ama emin değilim ne olduğundan.
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
liberty city diye bi üye var, kız gibi entryler giriyor, ama emin değilim ne olduğundan.kardeşim sadece onların yazdığı mesajları görmek istemiyorum arkadaş olarak eklemelerini istemiyorum ekliyorlar hayırdır diyorum ismin ne diyorıum yardım amaçlı ne ile hitap edeceğimi bilmek için
demediklerini bırakmıyolar çok canımı sıkıyorlar
bazısı öm atıp msn istiyor yardım ediyorum msn den hemen samimi olup erkek arkadaş yapma niyetindeler geçende öylesi yüzünden tüm mail bilgilerimi değiştirdim
ilk mesajı yazan kardeş evet kötü deneyimlerim oldu
artık sanal alemden bi kızla msn den görüşmek istemiyorum
2 gün sonra bazısı samimi oluyor bazısıda can sıkmaya başlıyor şu ana kadar 2 kez başıma geldi 3.sünü olmasın istiyorum sadece
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
liberty city çok mu yakışıklısın yoksa kızlar msn den seni görünce etkileniyorlardır belkide türkcell in çekim gücü liberty city çekim gücü sana tavsiyem kızların bir çoğu şeytan gibidir.o şeytanlardan uzak durucaksın
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
adramiti abi haklısın zaten artık senin tavsiyeni yapıyorum 2 adet mail adresi kullanıyorum
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
liberty city çok mu yakışıklısın yoksa kızlar msn den seni görünce etkileniyorlardır belkide türkcell in çekim gücü liberty city çekim gücü sana tavsiyem kızların bir çoğu şeytan gibidir.o şeytanlardan uzak durucaksıbeni görsen dünyanın en çirkini sanırsın
yakışıklılıkla alakası yok aslında biraz olgun olunca böyle oluyor yaşıma göre olgunluğumdan yaş 17 bu arada saint bundan sonra sana göndereyim o zaman :D
hepiniz çok saolun :)
bu arada adramiti abi bazısı yüz vermeyince daha beter başına bela oluyor
bu arada alıntı yaptığım arkadaş ben 95 kiloyum son zamanlarda dahada zayıfladım şöyle bi 91 falan olmuşumdur
boyumda 1.78 belkide daha fazla
body sporuyla uğraşıyorum kollarımda baya kaslı o yüzden :D
bunları hava atmak için yazmıyorum kimse yanlış anlamasın
dedim ya beni görseniz dünyanın en çirkini sanırsınızSon Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 22 Mayıs 2011 16:22