Forumdan Ayrılıyorum

BekleGeliyorum
27-06-2012, 03:11   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
578 mesaj

Belki kimsenin umrunda değilim ama bende forumdan ayrılıyorum.Artık iyice zıvanası çıktı.Son 1 haftadır ben forumda içine edilmiş,bilgisayar hakkında sorunu olan adam gibi konu görmedim.Zaten aptalca yorum yazan üyeler,mesaj sayısı sıfır olan insaların başına buyruk davranışları,hakaret edici sözleri havada uçuyor.Daha öncede dile getirmiştim forum eskisi gibi değiş diye ama tema değişince bi ümit belki herşey yoluna girer dedim.Ama umduğum olmadı.Birine yardım etmeye çalışmak istediğim konularda dengesizin biri gelip konuyu baltalar.Sırf post kasmak için mesaj yazan üyeler zaten dolu.Malum forumun yaş ortalaması belli.Adam konu açmış sorununu çözememiş ki açmış konuyu cahilin biri gelip googledan arayıp bulsaydın ne konu açıyorsun diyor üstüne hakaret ediyor.Bazısı birbirine laf sokma,hava atma,küçümseme derdinde.Karşısındaki kişiye göre fırıldak gibi dönen kişiliksiz insanlar türedi forumda,birileri bazılarının hayranı olmuşlar kayıt tarihleri 1 gün önce yada bugün olan insanlar sanki bazı üyeleri kayıt olduğundan beri tanırmış gibi savunuyor.Tartışmaya girmedim bu zamana kadar kimseyle,kimsenin kalbini kırdığımı düşünmüyorum.Kırdıysamda özür dilerim.Hiçbir konuya konunun amacını saptıracak alakasız mesaj yazmadım.Bana bu zamana kadar iyi niyet gösterenlere,emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Hadi hakkınızı helal edin.

BekleGeliyorum bu faydalı başlığı için aşağıdaki 2 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
okinkurt
27-06-2012, 03:13   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Dostum gitmesi gereken sen degilsin gitme zaten giden gidene düzgün üye kalmadı forumda admin gitse yeridir bunlara müsade ediyor haklısın sölediklerine ne yazıkki .

Kapalı Hesap (203561)
27-06-2012, 03:15   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
Alıntı: BekleGeliyorum  
Belki kimsenin umrunda değilim ama bende forumdan ayrılıyorum.Artık iyice zıvanası çıktı.Son 1 haftadır ben forumda içine edilmiş,bilgisayar hakkında sorunu olan adam gibi konu görmedim.Zaten aptalca yorum yazan üyeler,mesaj sayısı sıfır olan insaların başına buyruk davranışları,hakaret edici sözleri havada uçuyor.Daha öncede dile getirmiştim forum eskisi gibi değiş diye ama tema değişince bi ümit belki herşey yoluna girer dedim.Ama umduğum olmadı.Birine yardım etmeye çalışmak istediğim konularda dengesizin biri gelip konuyu baltalar.Sırf post kasmak için mesaj yazan üyeler zaten dolu.Malum forumun yaş ortalaması belli.Adam konu açmış sorununu çözememiş ki açmış konuyu cahilin biri gelip googledan arayıp bulsaydın ne konu açıyorsun diyor üstüne hakaret ediyor.Bazısı birbirine laf sokma,hava atma,küçümseme derdinde.Karşısındaki kişiye göre fırıldak gibi dönen kişiliksiz insanlar türedi forumda,birileri bazılarının hayranı olmuşlar kayıt tarihleri 1 gün önce yada bugün olan insanlar sanki bazı üyeleri kayıt olduğundan beri tanırmış gibi savunuyor.Tartışmaya girmedim bu zamana kadar kimseyle,kimsenin kalbini kırdığımı düşünmüyorum.Kırdıysamda özür dilerim.Hiçbir konuya konunun amacını saptıracak alakasız mesaj yazmadım.Bana bu zamana kadar iyi niyet gösterenlere,emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Hadi hakkınızı helal edin.

Helal olsun kardeşim. Ama sen gibi birine gitmek yakışmaz. 
Gel kal burada.

ohne dich
27-06-2012, 03:16   |  #4  
ohne dich avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
138 mesaj

Katılıyorum size...

Özellikle de son bi kaç gündür şahsen çok soğudum sıkıldım bunaldım. Düzey iyice düştü.Teknoloji içerikli muhabbetlerden bile rahatsız olduğunu söyleyen densizler çoğaldı. Bide saçma hakaretlere etiket yapıyolar bilemyorum sonuna kadar katılıyorum size

Kapalı Hesap (154666)
27-06-2012, 03:25   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj

Beklegeliyorum.,,
Seni sonuna kadar haklı buluyorum ama bazı yamyam arkadaşları da eleştirmeden edemeyeceğim.
Belli ki bir konu açılmış ve amacı belli. Hatta açan kişi de belli. Buna rağmen olumsuz eleştiri adına bizim arkadaşlarımız da oraya yazmaktalar. Halbuki yazmasalar çok daha iyi olacak düşüncesindeyim.

Kapalı Hesap (203561)
27-06-2012, 03:42   |  #6  
Kapalı Hesap
4,310 mesaj

Daha iyi olacak abim kesin ama ben yaşım itibari ile yazmadan edemiyorum :)

PcMaKeR
27-06-2012, 05:07   |  #7  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

Burada o kadar gereksiz insan var ki...

Fanboyları örnek alalım:
AMD - Intel,
Windows - Linux(buna gıcık oluyorum geri zekalılar linuxun ne olduğunu bilmiyorlar windowsla karşılaştırıyorlar),
Chrome - Opera(Opera kullananlara da gıcık oluyorum. Sanki süper ötesi bir şey miş gibi çıkıp burada savunuyorlar. Adam gibi bütün tarayıcıları kullanın bir sorunlarını öğrenin gelin ondan sonra savunun. Firefoxçular vardı zamanında neyseki sözlerimizi dinlediler farklı tarayıcılara geçtiler...)
Oyunlarda bile fanboyculuk: BattleField 3 - COD MW3 (Yuh artık)
Telefonda Fan boyculuk(IPhone 4S - Genel Android - Höh lan höh)

Bıktım la valla bıktım.

Bu fanboyların birde üstünlük kurma çabaları yok mu öldürüyor beni. En alakasız yerde gelirler şunu kullan der geçerler. Sana ne adamın ne kullanacağından. Adam zaten kendi istediğini kullanıyor. Neden kullanacağını belirt. Bu işlemci, işletim sistemi ve tarayıcılarda çok karşıma çıkıyor. Adam istediğini kullanır: SANA NE.

Antivirusle uğraştık bir dönem. Kaspersky - Norton vs. Asimileci diye bir denyo vardı. Resmen fanboyun Allahı tövbe tövbe. Symantec gibi bir dünya devi güvenlik firmasına çamur atıyor...

Aklımda onlarca nick var fanboyluk yapan. Kimin ne fanboyluk yaptığını yazarım buraya ama yüzsüzlük yapıp üste çıkmaya çalışırlar zeytinyağı gibi...

Forumun suyunu çıkartan bunlardı. Bu kendi adına üyelerin konu açmasına da kılım. Git facebook grubu kur, git twetter aç, blog aç ne açarsan aç. Forumda ne alaka?

İyice suyunu çıkarttılar. Denetimde zayıfladı iyice. Nedenini bilmiyorum ama foruma yazmak içimden geçmiyor. Buraya harcayacağım zamanı kız arkadaşıma yada kendime ayırmayı tercih ediyorum...

REdbLACKI
27-06-2012, 11:27   |  #8  
REdbLACKI avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
654 mesaj
Burada Gitmesi gereken senin bigi üyeler değil.Deidiklerine katılıyorum.Çoluk çöcuk, karşısındakinin kim olduğunu önemsemeden ileri geri konuşmalar,saçma sapan konular,gerksiz suçlamalar vs.vs...BU FORUM AYAKTA DURMASI İÇİN KESİNLKLE DENETİM ŞART ! Ama senin gibi tecrübeli üyeler forumu terkederse gerçekten yardıma ihtiyacı olan diğer arkadaşlara kim yardım edecek ?

hakean
27-06-2012, 11:35   |  #9  
hakean avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,572 mesaj

Gitme Düşüncesini Pek düşşünmedim fakat admininde bazı arkadaşları bu foruma gerçekten sokmaması gerekiyor diye düşünüyorm

himmety
27-06-2012, 11:38   |  #10  
himmety avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 32
602 mesaj

herkesin söylediklerine tamanen katılıyorum. formun iyice cıvıkı çıktı özellikle bu gün full forum reklam doldu. iş yerinden girdiğim için başka forumlara giremiyorum malum kısıtlama var. admin birşeyler yapmaz ise fazla değil yakında sorunu olanlara yardımcı olacak adam gibi adam kalmayacak.

thedevil01
27-06-2012, 14:03   |  #11  
thedevil01 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 18
1,203 mesaj

Aynen forumdan bende çok sıkıldım artık. Önceden herkese elimden geldiğince yardım etmeye çalışırdım , PC toplama konularında yardımcı olurdum ama artık içimden yanıt yazmak gelmiyor. Sadece arkadaşlarımla sohbet etmek için giriyorum bu foruma.

Anroozha
27-06-2012, 17:54   |  #12  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
203 mesaj
Alıntı: Mr_YAMYAM  
Beklegeliyorum.,,
Seni sonuna kadar haklı buluyorum ama bazı yamyam arkadaşları da eleştirmeden edemeyeceğim.
Belli ki bir konu açılmış ve amacı belli. Hatta açan kişi de belli. Buna rağmen olumsuz eleştiri adına bizim arkadaşlarımız da oraya yazmaktalar. Halbuki yazmasalar çok daha iyi olacak düşüncesindeyim.

Noktasına kadar katılıyorum.

Kapalı Hesap (203561)
27-06-2012, 18:04   |  #13  
Kapalı Hesap
4,310 mesaj

Bu forum reklamla doldu zaten. Altta panel yapmış adamlar. Son Okuduklarım, Arkadaşlarım, Mesajlar vs. ama üstte reklam koymuşlar :)

Ee orası ne işe yarıyor? Reklamın arkasında kalıyor panele tıklayınca :)

SAİNT
27-06-2012, 18:47   |  #14  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

arkadaşlar sallayın gitsin çok kafanıza takmayın biraz ara verin yeter eski üyeler yok haklısınız bundan 2 3 sene önce site üyeleri süperdi ama napacan hayat devam ediyor size bi klasik hiç bir şey eskisi kadar güzel olmaz.

LENO7
27-06-2012, 18:50   |  #15  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj
 gitmen en iyisi...zaten burda fazla adam kalmamış...gardiyanımız (son_goku)'da burda nöbet tutmaktadır..gelene gidene fake diyecek...artık üye kalmıcak...

Kapalı Hesap (203561)
27-06-2012, 18:51   |  #16  
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
Alıntı: LENO7  
 gitmen en iyisi...zaten burda fazla adam kalmamış...gardiyanımız (son_goku)'da burda nöbet tutmaktadır..gelene gidene fake diyecek...artık üye kalmıcak...

Hakaret içerikli şeyler yazdım fakat sildim çünkü forumdan ayrılma sebebini belirten bir konuda bile tartışma çıkaracak seviyesizler var.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (215976) ~ 27 Haziran 2012 18:52
LENO7
27-06-2012, 18:53   |  #17  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
2,019 mesaj
Alıntı: son_goku  

LENO7 her konuda salak gibi bana karşıt laflar etme. Benle sorunun ne lan senin! Ulan 7 gündür olanlara bak bir de dediklerine bak. Vallahi bıktım al forumu cebine sok.

bak dediklerimi görmüyorsan git gözlük al tekrar oku...o lan laflarına dikkat et..
sen kimsin bana fake diyorsun..sen kendini ne sanıyorsun...

Kapalı Hesap (203561)
27-06-2012, 18:54   |  #18  
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
 bak dediklerimi görmüyorsan git gözlük al tekrar oku...o lan laflarına dikkat et..
sen kimsin bana fake diyorsun..sen kendini ne sanıyorsun...

yanıtımı değiştirdim oradan doğru incele durumu bence. Bana karşıt tavır da alma. Aramızda anlaşmazlık var bitti. Konulara yansıtma bunu terbiyesiz.

LENO7
27-06-2012, 18:56   |  #19  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
2,019 mesaj

Hakaret içerikli şeyler yazdım fakat sildim çünkü forumdan ayrılma sebebini belirten bir konuda bile tartışma çıkaracak seviyesizler var.

sen kim oluyorsun da gidip ''leno gibi sende benim gözümden düştün'' diyorsun..sen kimsin...

LENO7
27-06-2012, 18:57   |  #20  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
2,019 mesaj

yanıtımı değiştirdim oradan doğru incele durumu bence. Bana karşıt tavır da alma. Aramızda anlaşmazlık var bitti. Konulara yansıtma bunu terbiyesiz.

terbiyesiz mi :D....burda terbiyesizin önde gideni var oda sensin...birde bana diyorsun...sen benimle yaşıtmısın bana lan diyorsun...edepsiz...

Kapalı Hesap (203561)
27-06-2012, 19:00   |  #21  
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
 sen kim oluyorsun da gidip ''leno gibi sende benim gözümden düştün'' diyorsun..sen kimsin...

Evet benim gözümden düştün bu. Eskiden çok severdim abim gibiydin düştün bu kadar. Bu olay da biri olmak da gerek değil yani.

Ve tartışmalardan dolayı giden "Değerli Üyemiz BekleGeliyorum" ( Değerli üye diye böyle kişilere denir.)'un konusunda bile tartışma yaratman da seviyeni ortana çıkarıyor.

Her konuda birkaç kişi bir olup da bana karşı tavır alman da çok yanlış. Ben de senle anlaşamıyorum ama arkandan hiç lafını etmedim!

Kapalı Hesap (203105)
27-06-2012, 19:27   |  #22  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj

@BekleGeliyorum

kardeş sana özel mesaj attım inşallah bakarsın

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (215976) ~ 27 Haziran 2012 19:27
Kapalı Hesap (203561)
27-06-2012, 19:29   |  #23  
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
Alıntı: glscgn  
@BekleGeliyorum

kardeş sana özel mesaj attım inşallah bakarsı

Ben de attım ama son giriş tarihi bu konuyu açmadan önceymiş. Girer mi belli olmaz.

Kapalı Hesap (203105)
27-06-2012, 19:37   |  #24  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj

bu forumun canı cehenneme söyleyin admin e benide banlasın bu ne ya kimse kalmadı herkes gitti böyle forum mu olur yapamıyorsa bıraksın admin bey yada bir kaç denetmen gün boyu forumda bulunsun artık umrumda bile değil forum sadece arkadaşlarımla sohbet ediyorum yoksa zaten hiç girmem forum a

Kapalı Hesap (203561)
27-06-2012, 19:41   |  #25  
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
Alıntı: glscgn  
bu forumun canı cehenneme söyleyin admin e benide banlasın bu ne ya kimse kalmadı herkes gitti böyle forum mu olur yapamıyorsa bıraksın admin bey yada bir kaç denetmen gün boyu forumda bulunsun artık umrumda bile değil forum sadece arkadaşlarımla sohbet ediyorum yoksa zaten hiç girmem forum

Sanırım artık ben de öyle yapacağım son bir haftadır aleyhime karşı bu kadar gelişen olaylarda ne kadar suçum var merak ediyorum.

Sabır ayarlarımla oynayıp tek bir kelimeme bakaraktan dostluğumuzu, abi kardeşliğimizi yok sayan ama yine de sosyal bir siteden kardeşliğimi göstermeme rağmen olayı daha da büyütmenin işine geldiğini sanan arkadaşlar var.