güncelledim yorumlar...
!
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2380
nakit 714 tl
24 alacaksan bu monitör oldukça iyidir, tepki süresi 5 ms ama full hd ve hdmı çıkışı var
Mükemmel sistem oldu çok imrendim sana yalan yok halimde kurduğum sistemi alıyorsun çok güzel oldu ahmetin gösterdiği monitörle mükemmel oldu of of güle güle kullan. Başka hiç ekleme yapmana gerek yok. bütün oyunlarda 2-3 sene full performans garantin var.
ahmet79http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2380ahmet abi onun 2 ms olanı da var olurmu
nakit 714 tl
24 alacaksan bu monitör oldukça iyidir, tepki süresi 5 ms ama full hd ve hdmı çıkışı var
ama abi değiştirmek istemiyorum onun için yorum yzmana gerek yok
KaptanosMükemmel sistem oldu çok imrendim sana yalan yok halimde kurduğum sistemi alıyorsun çok güzel oldu ahmetin gösterdiği monitörle mükemmel oldu of of güle güle kullan. Başka hiç ekleme yapmana gerek yok. bütün oyunlarda 2-3 sene full performans garantin var.teşekkürle ahmet abi burak abi çok emeğiniz geçti bu konuda...
PC akıllısıahmet abi onun 2 ms olanı da var2 ms olanı mı var! samsung t240 full hd 2 ms hani nerde hemen göreyim:)şaka bi yana linkini verirsen sevinirim.
PC akıllısıteşekkürle ahmet abi burak abi çok emeğiniz geçti bu konuda...Benim anlamadığım sen ismimi nerden biliyon yav Bir yerdemi yazdım acaba
KaptanosBenim anlamadığım sen ismimi nerden biliyon yav Bir yerdemi yazdım acabapofilie baktım abi
PC akıllısıpofilie baktımHee tamam o zaman.Ahmetin dediği doğru T240 ile T240HD arasında sadece tv girişi farkı var yani o paraya asla deymez. Yanlış anlama T240 al demek istedim. T240HD alma sakın boşuna çok fazla fark veriyorsun
Son Düzenleme: Kaptanos ~ 18 Şubat 2009 20:00
ahmet79öncelikle sistem çok güzel, bir iki ayrıntıyı değiştirirsen bence daha da güzel olabilirpeki şu 2ms 22"120Hz 2233BW gibi bir monitör olurmuekran kartını zotac gtx 295 ile
monitörü de
bunlardan biri ilr değişmeni öneririm çünkü böyle bir sisteme 5 ms monitör oyun için hiçde iyi değildir, oyunlardaki hızlı karelerde (ghosting) götüntü dağılması yaşamak istemiyorsan bunlar gibi 2 ms kaliteli bir monitör seçmeni öneririm.
O olmazda 2253BW mükemmel olur. 22imçte alınası bir monitör almak için ondan başka monitöre para vermem.
hep kaptanos ve ahmet79 yorum yapıyor tüm forumu beklerim...(yorum yazanlara teşekkürler)...
değişiklik yapıyorum ahmet abi zotac yapma daha iyisini buldum..
Daha iyisini hangisi benim haberim yok
PC akıllısıdeğişiklik yapıyorum ahmet abi zotac yapma daha iyisini buldum..daha iyisi yok ki!
bu krizde..bu kadar para..ne diyim allah daha çok wersin
ahmet79daha iyisi yok ki!anakart msi eclipse SLİ
ekran kartı MSİ NGTX295 farkettiniz mi
bunlar herkes 10 tam puan alıyor.. oyunlarda grafik süpermiş
Anakart gigabyte daha iyi extreme olan fakat Ekran kartı hakkında pek bilgim yok
PC akıllısıanakart msi eclipse SLİhayır yanlış yaparsın!
ekran kartı MSİ NGTX295 farkettinizgıgabyte ve zotac ikilisi bunlardan daha iyidir
ahmet79hayır yanlış yaparsın!hadi ya ama herkes iyi diyor.gıgabyte ve zotac ikilisi bunlardan daha