walla +1
Forumlarda Resim Desteği
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Diye diye sonunda yaptırdık.İnşaallah daha iyi bir forumumuz olur.Artık daha çok uğrayacağım
Yöneticilere teşekkür ediyorum.
walla süper sonunda istediklerimiz oluyor...
büyük boyuttaki resimleri forum otomatik olarak küçültücekti. öyle demişlerdi.
zaten küçülmüyormu? küçülüyor galiba
küçülüyor abi ama görüntü kalitesi düşüyor...
Bence de haklılar sadece insanların işine yarayacak kadar kaliteli olması yeterli... Bizimde istediğimiz bu değilmiydi bir konu anlatırken resimli anlatmak...s
Yapılabilek en iyi çalışma;şu resim işiydi.Teşekkürler
Birkaç formda daha görmüştüm bu resim desteğini.Sanırım chıpın eksik yönü de buydu.Ne güzel ki o eksikte giderildi.Çok tşk
Elvis e katılıyorum..BAkınız öneriler kısmı..
alıntı:
Gönderen : cursedElvis e katılıyorum..BAkınız öneriler kısmı..
bende elvis e katılıyorum ama chip in yapacağı daha çok şey olmalı
ewt ii olmuş harbiden SAOL CHIP
AMA ben nasıl yapacağımı bilmiyorum biri adım adım anlatabilir mi acaba şimdiden teşekkürler
aopen_h600b_window.jpg/www.overclockers.co.uk/acatalog/aopen_h600b_window.jpg/aopen_h600b_window.jpg
alıntı:
Gönderen : hunter_42aopen_h600b_window.jpg/www.overclockers.co.uk/acatalog/aopen_h600b_window.jpg/aopen_h600b_window.jpg
şöyle yapılıyor [resim]http://site.com[/resim ] yani senin gondermek ıstedıgın resmı yolıyalım bakalım
Birde avatar koysanız..Tam olacak..Bir öneri daha resim desteği koymuşsunuz bir de yeni post açsanız diyorum..Adıda "Resimli Program ve Yazılım Anlatımı" olsa pek de kötü olmaz hani...
Bende serdarın deddiği avatar olayına gerçekten katılıyorum imzalarda resimler i göstermek zorunda kalmayız en azından.. Serdar birde şu foruma daha çok katılsan çok iyi olur sen gittikten sonra foruma bilgi yazan kimse kalmadı...
Arkadaşlar imzalara resimlerimizi ekliyorduk ne oldu hadi herkes eklesin birbirimizi daha iyi tanıyalım forumda samimiyetlik devam etsin...
Bana koymasnı öğret Selim'le Benim Beraber çekilmiş resmimizi koyayım Selim İzin verirse...
Valla çok iyi olur.. ben söliyim size