tabikide rock
Forumumuz ne dinliyor, kimi dinliyoruz?
- 1
- 2
Türkü&Özgün(Musa Eroğlu, Orhan Hakalmaz, Fatih Kısaparmak, Neşet Ertaş, Yavuz Bingöl, Hüseyin Turan, Onur Akın, Zara, Gülay, Servet Kocakaya, Kubat, Uğur Işılak, Leman Sam, Ahmet Kaya vb.)
Rap(Ceza, Fuat, Emre, Ayben, Sagopa Kajmer bazı parçaları),
Tekno yada disco mu denir ondan (DJ Tiesto, Paul Van Dyke, Bomfunk MC's)
TSM(Zekai Tunca, Zeki Müren, Emel Sayın vb)
Ezgi&Tasavvuf (Mehmet Emin Ay, Dursun Ali Erzincanlı,Sami Savni Özer, Mustafa Demirci, Erkan Mutlu vb..)
Enstrumental (Yansımalar, Yedi Karanfil, vb. )
Pop&Rock ( Kıraç, Funda Arar, Emre Aydın, Feridun Düzağaç, Barış Manço, Sezen Aksu, Murat Göğebakan, Murat Kekilli, Cahit Berkay, Erkin Koray, MFÖ, Yeni Türkü )
Aklıma gelenler...
80 ler, Progressive Metal,Heavy metal, kelt ve etnik tür müzikler, gitar-virtüöz- müziği....
Bu aralar;
Pink Floyd, Dream Theater, Threshold, Iron Maiden,Andy Timmons, Satriani ve Savatage dinlerim.
klasik müzik, türk sanat müzigi
ben genellikle R&B dinliyorum yani:
beyonce,rihanna, jenifer lopez,kanye west,justin tımberlake,enrique iglases,hilary duff,nelly furtado,tımbaland,the *****cat dolls, vs
arada sırada rock, turkçe pop en iyilerini(örnegin TARKAN)rap,punk dinlerim
Çoğunlukla Heavy Metal, Gothic Metal, Alternative Rock, vb.
Azınlıkla da R&B dinlerim Will Smith, Beyonce gibi
ben elektronik,caz,lounge/chill out ve daha bir çok müzik türü dinliyorum
ANKARALI TURGUT TERCİHİMDİR /KERİZE BAK KERİZE ŞALVARLA GİRİYOR DENİZE/ EN SEVDİĞİM PARÇASIDIR
erdem187evet ayne bende böyleyim yabancı müzik dinlemeye ilk başladım zamanlar 96 yılarından sonra birgün dikkatimi birşey çekti ingizcem sıfırdı fakat radyoda dönen bazı parçalar çok hoşuma gidiyordu işte parça budur dedim zaman çok oldu ve sobrasında dj den çok defa listelerde 1 numara oldunu duydum sevdim parçaların ve ozamandır dinlerim tabi buarada türkçe müzik dinlemez oldum acaba iyimi yaptım bence evetSefa AdakBen genelde Slow ve Disco müzikleri dinlerim.Kopulacak tarzda :) Şarkısına göre değişir.Ara sıra da güzel bitane bulursam Rap dinlediğim olur ama Rap'çi değilim..tam beni anlatıyor......
Heavy Meta, Rock, film müzikleri...
Heavy Metal
Thrash Metal
Death Metal
Power Metal
Grup Olarak Kısa özet ,Slayer,Iron Maiden,Lamb Of God,Children Of Bodom,Gun's Roses,Kreator,Judas Priest,Manowar,Megadeth,Sepultura .daha var.:D
Swat_ManHeavy MetalBudur, forumdan 1 kişi çıktı..
Thrash Metal
Death Metal
Power Metal
Grup Olarak Kısa özet ,Slayer,Iron Maiden,Lamb Of God,Children Of Bodom,Gun's Roses,Kreator,Judas Priest,Manowar,Megadeth,Sepultura .daha var.:
\m/
\m/Forever Metal Music \m/
abi hem rap hem rock nasıl dinliyosunuz biz genelde rapçi arkilerle dalga fln geçeriz onlar da bize takılır
CU_GS7Swat_ManHeavy MetalBudur, forumdan 1 kişi çıktı..
Thrash Metal
Death Metal
Power Metal
Grup Olarak Kısa özet ,Slayer,Iron Maiden,Lamb Of God,Children Of Bodom,Gun's Roses,Kreator,Judas Priest,Manowar,Megadeth,Sepultura .daha var.:
\m/
Rock Forever :)
Evanescence
KoRn
Iron Maiden
Coldplay
Lacuna Coil
Epica
Rasmus
Anathema
Pentagram
Placebo
LinkinPark
Muse
Slipknot
Çilekeş
Duman
Şebnem Ferah
linkin park linkin park linkin park linkin park
ShowwwTekk !
Deepack & Burky -SlowHop
(İndirmenizi Tavsiye Ederim. Yasaldır Tarafımdan Üretilmiştir :)= Melodiyle Bass'IN Birleşimi
Showtek- Go Showtek
Showtek- The System
Brooklyn bounce - Hardstyle Energy 2004 - X2x(deepack remix)
02 - Showtek - No Harder (Brennan Heart rmx)
Oh, oh no, this ain’t hip hop, this is R&B
Belli olduğu gibi R&B ama gerçek R&B tabi.Piyasada o kadar çok R&B sanatçısıyız diye geçinip birşey yapamayanlar varki...
ben sadece dj akman ve ismail yk dinlerim
- 1
- 2