300-350ytl arası birmakine almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkürler...
Fot. mak hakında önerileriniz
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.590 YTL samsung V 700 7.1 mp 8 aydır kullanıyorum gayet memnunum mpeg 4 video çekimide var anlık görüntü almam gereken durumlarda kayda giriyorum kamera kadar olmasada anı ölümsüzleştirmek adına hoş oluyor. 512 mb ile 30 dakika kayıt yapabilir kapasitede ama batarya buna izin vermiyor unutmadan şarj edilebilir bataryası ve şarj aleti usb kablosu tv ve pc için ayrı ayrı üzerinde gelen yazılımlar ile gayet şık ben 685 e almıştım şimdilerde 590 ytl.
foto makinasında CANON dan şaşma o fiyata tam bilmiyorum ama A520 diye bir model olacak.
Bi kere körü körüne markaya sabit kalmak yanlış kaç megapiksel olmasını istiyorsun lcd ekranının pikseli kaç lensi ne marka ne tür bir hafıza kartı kullanıyor kalem pil mi yoksa şarj edilebilir özelliği olan batarya ile mi geliyor video kayıt imkanı var mı çevrende o makinayı kullanan oldumu memnunlar mı bence bunları sorgula yoksa canon dan şaşma yanlış bir ibare şu an markasını hatırlamıyorum ben 685 milyona samsung alırken 5 mp lik bir canon vardı 1.150 ytl idi ufak bive çözünürlüğü düşük bir lcd si vardı hele uzak çekim yapacaksan pire gibi adamlar tamam iyi makina ama bi arkadaşımda var geçende çektiği fotoğrafalara baktım ışıkta iyi bir ortamda çekilmiş yani o parayı o makinaya verseydim acırdım fiyat performans ta canon u ikiye çarpar bendeki görüntü kalitesi ki inanıyorum daha ucuz modellerde de samsung u ikiye katlayacak cihazlarda mevcuttur. Canon diye takılıp gittikce adamlar şişirdikçe şişirdiler zaten fiyatları.
CASIO EXILIM Z110 diye bir makine var nasıl bir şeydir?
bana sorarsan casio al derim objektifler üzerine tez yaptım...en iyisi onda ve max zoom seçeneğinde en iyi neticeyi o veriyor ben geçen ay dubaiden 75 dolara aldım sıfırını ama casio z110 muhteşem birşey ama fiyatı türkiyede 450 civarında en iyisi dubaii ye git hem tatil yaparsın hem onu alırsın