http://www.milliyet.com.tr/Yasam ... ate=20.02.2009&b=Bu fotograf gercek mi&ver=95
Fotoğraf gerçekmi bilmem ama koca bi yılan gibi yine korktum
Fotoğraf gerçekmi?
korkukacak bişeyse açmayalım pcword?
Ben yılandan çok korkuyorum,sen korkmuyorsan bak.
sel felaketi diyor suda yüzen bir kütük parçası yada bir ev parçası bile olabilir çok yukardan çekilmiş bir foto. kuala lumpur düşünsün
çekilmeden az önce geçmiş bir tekne yada küçük motorlu kayık da olabilir.arkasındaki de suda bıraktığı köpük ve iz .
o kadar çektilerse daha yakından da çekebilirlerdi.
bana feyk gibi geldi . neeyyyykkkkkkk demeyin :)
VAlla banada gerçek gibi gelmedi çünkü etrafında oluşturduğu köpükler çok fazla bu bi tekneye benziyo daha çok...
Birde daire içine almışlar biz körmüşüz gibi bu Milliyet'inde hayatı palavra bende inanmadım şahsen...
bu gerçekse bizimkide gerçek o zaman, van gölündekinin neyi eksik anasını satim.
elaziglibu gerçekse bizimkide gerçek o zaman, van gölündekinin neyi eksik anasını satim.hehhheee incelemek için o nehre de ekip yollamışlar mıdır acep? vede tüm mineral, bor ,uranyumu araklamışlar mıdır?oranın halkınada "toprak analiz edilecek" gibi ucuz yalanlarla yutturmuşlar mıdır?
çok sosyal mesaj içerikli oldu yaf :)
gerçek olsaydı haberlere çıkardı, koca yılan apartman yuttu die..
aynı loch ness gibi uydurmadır
Milliyet com un linkinde iki fotoğraf var .Büyük hallerini görmek için tıklayın yazıyor.Ordaki ilk fotoğrafa yorumunuz nedir peki ,yılansa ölmüş herıld suda kıvrılmamış bi şekilde nasıl dururki neredeyse düz gibi fakat ikinci resim için emin değilim.Aslında beynimiz bu kadar büyük bir yılan düşüncesine inanamıyor ama ya varsa...Üstte verdiğim ikinci linkte şöyle bir ayrıntı var.
Canavarın varlığı konusunda ısrarlı köylüler ise, resimlerin nehrin değişik yerlerinde çekildiğini ve bunun da yaratığın yüzdüğünün bir kanıtı olduğunu düşünüyorlar.
Bu ayın başlarında yapılan bir kazıda, bir otobüsten daha uzun, bir araba kadar güçlü ve inek kadar büyük bir hayvanı yutabilecek katil bir yılanın fosili bulundu.
45 fit uzunluğundaki Titanoboa adlı canavar o kadar büyüktü ki büyük kaplumbağalar ve timsahları sıktırıp öldürdükten sonra onları bir solukta yiyerek besleniyordu.
1.25 ton ağırlığındaki yaratık, 60 milyon yıl önce (en son dinozor yok olduktan 5 milyon yıl sonra), güney Amerika'nın tropik ormanlarında sürünerek geziniyordu.
Tarih öncesi dönemde yaşamış katil boğa yılanının iskeletinin parçaları, uluslar arası fosil avcıları grubu tarafından Kolombiya kömür madenlerinde bulunmuştur.
Fakat ne olursa olsun insan kendi gözleriyle görürse inanır.İnandığı an korkudan ölmesse tabi(ben gibi).
dostlar dunya uzerınde cok fazla yer kesfedılmıs bıle olsa hala bılınmeyenler var.. bu nedenle bu haber de gercek olabılır .. ama artık benım medyaya olan guvenım oyle bır sarsıldı kı .. artık cok ahlaksız ve yapıskan bır medya sahıbıyız.. bazıları cok nadır olarak harıc tabıı kı .. bu adamlar gayet sorumsuz bır sekılde ıstedıklerı fotograflarla oynayıp sadece o gunu kurtarmak ıcın yalan haber bıle yaparlar..
HEM korkuyosun hem yayınlıyosun pcword???:D
Kaç metre o yılan onun midesi benim sülalenin hepsini alır :) elime su yılanı aldım ama bunu hiç alabileceğimi zannetmiyorum :) Anca o beni alır :)
fotoğraflar birkaç açıdan daha çekilememişmi adam ordan bir fotoğraf alıp kaçmışmı,
ayrıca nehirdeki resime bakınca sanki arka arkaya giden iki küçük kayığın izi gibi duruyor yüzen bir yılan öyle iz bırakmaz suya
ben inanmadım çünkü birçok neden var photoshop ve benzeri programlar gibi..