arkadaşlar dijital fotoğraf makinesiyle foto çekerken A3 kağıdı baskı ile A4 kağıt baskıda foto kalitesi nasıl olur değişir mi ?veya A3 baskıda makinenin kullanacağı piksel sayısı artar mı ve bundan dolayı da her iki baskıda da kalite olarak değişiklik olmayıp sadece ebat yönünden mi değişiklik olur?haliyle A3 baskı modunda çekilen fotoğraflar hafıza kartında daha fazla mı yer tutar
fotoğraf kalitesi..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
Foto Mak. lerinde gözüken A3 kalitesi A4 Kalitesi göre daha büyüktür.. Ve dolayısı ile A4 kalitesine göre Hafizada Daha çok yer tutar.
KIsacası A3 boyutu A4 boyutuna göre daha yüksek pixel(çözünürlük) dedir..
A3 olarak çekilen fotolar Baskıda daha kaliteli çıkar..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
272 mesaj
mrş-conqarkadaşlar dijital fotoğraf makinesiyle foto çekerken A3 kağıdı baskı ile A4 kağıt baskıda foto kalitesi nasıl olur değişir mi ?veya A3 baskıda makinenin kullanacağı piksel sayısı artar mı ve bundan dolayı da her iki baskıda da kalite olarak değişiklik olmayıp sadece ebat yönünden mi değişiklik olur?haliyle A3 baskı modunda çekilen fotoğraflar hafıza kartında daha fazla mı yera3 ün ebatları büyük olduğu için a4 den , a4 daha düzgün çıkma şansı var. tabiki bu senin fotoğraf makinenin mp ine göre değişkenlik gösterir. bir de ikisininde aynı kalitede istersen a3 için çekilen fotoğraf , a4 için çekilen fotoğraftan daha çok yer tutar. yani daha çok mb olur.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
kaplan_xla3 ün ebatları büyük olduğu için a4 den , a4 daha düzgün çıkma şansı var. tabiki bu senin fotoğraf makinenin mp ine göre değişkenlik gösterir. bir de ikisininde aynı kalitede istersen a3 için çekilen fotoğraf , a4 için çekilen fotoğraftan daha çok yer tutar. yani daha çok mb olur.A3 Kalitesinde çekilen bir foto A4 kalitesinde çekilen fotodan Aynı boyut'a baskıda baskı olarak daha kaliteli çıkar...Son Düzenleme: Fatih_ARMAĞAN ~ 05 Ağustos 2008 10:46
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
A3 kagıdına 6MP'lik bir foto makınası ıle cekilmiş foto rahatlıkla basılır ve hıcbır sekılde goruntude bozulma olmaz.. Ben 3MP ile çekiyorum fotoları 13x18 resımlerı bile cok guzel kagıda basabılıyorum.