Ben normal kullanım için sony marka fotoğraş makinası düşünüyorum.İlk zamanlar aklımda sony T70 var fakat dokunmatik ekran olduğu için çabuk bozuluyor dediler şimdi alternatif bişiler arıyorum önerileriniz nelerdir? W170 de var aklımda aslında
Fotoğraf Makinası alacağım yardım eder misinz?
Hem Ucuz, Hem Kaliteli, Hem Kullanışlı 1 ürün arıyorsan eger ;
Kodak C813 EasyShare / Tavsiye Ederim .
Suanda 170 TL Civarında
Özellikleri :
Ağırlık 137 Gr.
Boyutlar 91.0 × 65.7 × 37.3 mm
Flaş/Flaş Modu Var/Otomatik
Paket İçeriği KODAK EASYSHARE C813 Zoom Dijital Fotoğraf Makinesi KODAK Alkalin AA Piller veya eşdeğeri USB kablosu KODAK EASYSHARE Yazılımı ile birlikte Başlangıç Kılavuzu
Bağlantı / Arabirim USB
Güç Seçenekleri 2 Adet AA Pil
Resim Dosya Biçimi JPEG
Türkçe Menü Var
Sesli Video Kaydı Var
Otomatik Zamanlayıcı Var
Video Modu QUICKTIME ses kayıtlı hareketli JPEG
Görüntü Özellikleri
Video Çözünürlüğü 640x480
Görüntü Sabitleyici Var
Görüntü İşlemcisi CCD
Objektif Özellikler
Çözünürlük 8.2 Megapixel
Optik Zoom 3x
Dijital Zoom 5x
Hafıza Özellikleri
Hafıza Kartı Desteği SD
Dahili Bellek 16MB
Ekran Özellikleri
Ekran Boyutu Aralığı 2.0" - 2.9 "
Ekran Boyutu 2.4"
teşekkür ederim bektash :) sony istememin sebebi aslında cyber shot ve lensleri daha kaliteli diye fazla bir bilgim yok fotoğraf makinaları üzerine
Mo CuishleBen normal kullanım için sony marka fotoğraş makinası düşünüyorum.İlk zamanlar aklımda sony T70 var fakat dokunmatik ekran olduğu için çabuk bozuluyor dediler şimdi alternatif bişiler arıyorum önerileriniz nelerdir? W170 de var aklımda aslıbütçen en fazla ne kadar arkadaşım?
bu arada o parayı kalkıp sony'e vermen yazık olur daha iyi bir makine alabilirsin.
Onerdigim makinayı kullanıyorum. Gayet Şık ve Hoş Çözünürlük ise muhtesem en azından teknosa yada buna benzer bir yere gidersen inceleyip sevecegine inanıyorum .
500-600 ytl ye kadar verebilirim
500-600 TL Digital Kamera icin oldukca Yüksek bir fiyat. Hayatta Vermem ..
:/ hmm bektash dediğin makinaya bakıcam teşekkür ederim başka öneriniz varmı mesela samsung lg falan nasıl
500-600 TL'ye git Video Kamera bak DVD/RW üstelik ne yapıcaksın oyleyse digital cam ı :)
:) hehe olabilir aslında oda güzel bi fikir :D
Mo Cuishle500-600 ytl ye kadarsony her ne kadar Carl Zeiss marka mercek kullansada henüz piyasada kendi merceğini üreten bir kaç markadan biri olamamıştır.öncelikle makine alırken kendi merceğini kendi üreten markalara bakman çok iyi olur böylece iyi bir ürün alabilirsin.sana makine olarak kesinlikle canonu tavisye ederim pişman olmazsın.