fotoğraf makinası tavsiyesi istiyorum

mehmetasik008
15-07-2007, 19:26   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
100 mesaj

arkadaslar bir dijital fotomakina almak istiyorum fakat benim için önemli olan özellik makinanın video kayıt özelliği açısında da iyi olması.6 megapiksellik bi ürün arıyorum.yada harddiskili  fiyatı max 600 YTL olan bi video kamera arıyorum.aslında ikisi arasında kararsız kaldım.bana tavsiyelerinizle veya önerilerinizle yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler

lewend
15-07-2007, 19:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
104 mesaj

daha yeni bir sony dsc-w80 aldim gayet memnunum.istersen bi arastir.

ntguzel
15-07-2007, 20:56   |  #3  
Yıllanmış Üye
450 mesaj

video kamera almayı düşünüyorsan.600ytllik bütçene tam uygun bir iki makine buldum.
CANON MV930 DİJİTAL VİDEO KAMERA (MİNİ DV)

kdv dahil 645ytl
indirim varmış 599ytl bu ayın 18ine kadar.3 var yani.

bu video kamera fiyat / performans açısından tercihimdir.tavsiye ederim.yorumlarında da memnun herkes.

fotoğraf makinesi almayı düşünüyorsan.
arkadaşın tavsiye ettiği makineyi bende tavsiye ediyorum.
sony cybershot dsc-w80

kdv dahil 619ytl

kodak easyshare z710 da 7.1mp

kdv dahil 454ytl.
şahsen bu makineye sahibim.gerçekten memnunum.10x optik zooma sahip.hızlı ve kalite bir makine

umarım yardımcı olabilmişimdir.

mehmetasik008
16-07-2007, 18:27   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
100 mesaj

gerçekten tavsiye ettiğiniz kamera benim aklıma çok yattı.tabi aklımda birtakım soru işaterleri de var.ilk olarak mini dvd kayıt özelliği varmış yazdığınız gibi fakat DVD ye kayıt yaparken hangi formatta yapıyor bu işi? yani internet üzerinden upload yapmam gerektiği zaman sorun yaşamam için sordum.ikinci olarak SD kart kullanabilmek için maximum bi sınır var mı?mesela bazı kameralar da 2GB SD kart sınırları oluyor.bu üründe de mevcut mu?son sorum ise incelediğim kadarıyla ayaklık
ürünle beraber verilmiyormuş.fakat sonradan alacağımız bi harici ayaklıkla işimizi bu kamerayla görebilirmiyiz?eğer bu sorularıma da cevap alabilirsem gerçekten çok memnun olurum.teşekkürler....