slm arkadaşlar FOXCONN M 12 -GV 6LS ANAKART'IN DRİVERİNİ NERDEN BULABİLİRİM .. FOXCONN.COM A ENGLİSH OLDUĞU İÇİN G HEÇ BİŞEY ANLAMADIM SONRA (global)(----FOXCON channel )denen siteden indirdiğim zamaan % 80 % 90 olduğu zaman bağlantı ssıfırlanıyor deyip iptal olyor . 5-6 kez denedim yine aynı .. HEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
foxconn anakart sürücüsü
dostum Foxconn un sitesi ne az once ben girdim fakat türkce senin için biraz araştırdım faka sistemin hakkında pek bir bilgim olmadığından sen biraz daha araştırsan daha iyi edersien senin için sitenin türkce linkini vereyim gerisi sana kalmış http://www.foxconnchannel.com/tr-tr/index.aspx hadi kolay gelsin
googleden foxconn yazdığın zamanda sana buluyo zaten
mrbBELTAN by sorunu iyice anlamamışsınız ..puf noktası şudur arkadaşım. (global)(----FOXCON channel )denen siteden indirdiğim zamaan % 80 % 90 olduğu zaman bağlantı ssıfırlanıyor deyip iptal olyor . 5-6 kez denedim yine aynı
netten indirmelerde bu tip sorunlar olabiliyor,ben size bir program vasıtasıyla driver indirmenizi/update etmenizi önereceğim.Örneğin:çok yeni piyasaya çıkan
DriverGenius Pro.Edition 2007 olabilir.Bende kullanıyorum,arayüzü tamamen yenilenmiş olarak karşımızda.Veyahut,DriverGuide Toolkit v2.0.23 olabilir.
türkçe dil paketi için
ya tek amacım sana yardımcı olmak çünkü benim pc arıza çıkarttığında sistemimden bayabir soğumuştum ve içimden bilgisayarımı karşımda görmek bile istemiyorsum
ama istersen download linkini yaz belki ben çekebilirsem sana mail ile gonderirim