foxconn bios

ersinbakar
15-08-2010, 19:24   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,253 mesaj

arkadaşlar pc ye format atıyordum ama cd ye geçişte dıt dıt diye ötüp ilerlemiyordu. Bende pili çıkardım bios resetleyem diye reset attım bu seferde cd rom görmüyor biostan ilk cd rom gör diyeceğim pree enter diyor giriyorum ama bu sefer driver... diyor bir süre bekliyorum birşey olmuyor yani biosta cd rom seçemiyorum yardımlarınız için teşekkürler....

ersinbakar
15-08-2010, 22:54   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
1,253 mesaj

ne olmuş bu millete eskiden sorun yazardın herkes anında cevap yağdırırdı ????? chip form bittimi yoksa?????

cd rom sorununu çözdüm arkadaşlarım şimdi tek sorunum cd ye geçiş yapıyorum tam windows kur diyor daha sonra renkli ekran geliyor 2 kere dıt dıt diyor orada kalıyor ilerleme yok bu arada bu casper bilgisayarı onlar biostan kısıtlama yaptı ama halledecez inş...

ersinbakar
16-08-2010, 15:10   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
1,253 mesaj

sorun çözdüm chip online bir yorum yapmamış şaştım eskiden eser kalmamış anlaşılan neyse yinede teşekkürler açıklamayı yapayımda ilerde sorun yaşayacak arkadaşlar çözüm erken bulmuş olsun...

arkadaşlar sorun ya ramda ya cd rom da ya hard disk te bende ramdaydı ilk kopya dosyalar yüklenememesinin sebebi o ram değiştim elimde bir tane 1gblik ram vardı sorun giderildi casper olduğu için pc çok şüphe duydum ama basit yerden çıktı kolay gelsin ....