arkadaşlar başlıktaki anakartımda şuan 4gb ram takılı.fakat 8gb yapmak istiyorum.acaba 8gb ram destekliyor mu ?
foxconn n15235 kaç gb ram destekliyor ?
arkadaşlar başlıktaki anakartımda şuan 4gb ram takılı.fakat 8gb yapmak istiyorum.acaba 8gb ram destekliyor mu ?Max. 4GB destekliyor.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
287 mesaj
hım ama sizin anakart başka.bizim anakart başka.bizdeki bu ;
hım ama sizin anakart başka.bizim anakart başka.bizdeki bu ;Foxconn adam gibi sitesine sahip çıksa görecektir ama google'dan baktığımda verdiğim link çıktı.
hım ama sizin anakart başka.bizim anakart başka.bizdeki bu ;Çipset modelini öğrenebilirsen burdan bulabilirsin belki:
hım ama sizin anakart başka.bizim anakart başka.bizdeki bu ;Resim size ait değil yanıltıcı şeyler paylaşmayın, Aida64 ile anakartınızın modelini öğrenin ve işlemci modelinizi de yazın.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
287 mesaj
DiamondMines kardeşim bulamadım verdiğin siteden.sitede olmamasıda tuhaf :)
murat5038 kardeş :@ yanıltıcı şeyler paylaşmıyorum.bir konuda ne olup bittiğini bilmeden konuşmaman gerek.
kardeşimin kasasının yan kapağı açıktı ve o an acilen iş gereği evden çıkmam gerekiyordu.sadece anakarta bakarak ve üzerindeki yazıyı okuyarak,google'a görseller kısmından anakartı buldum ve koydum.yanıltıcı şeyler ile alakası yok.
Resime bakan kendi modeliniz sanıp çözümler sunacağından yanıltıcıdır.
Dediğim şekilde modeli Alıp Kasanın içinden Etiket üzerinde ki modeli söyleyin.