Merhaba arkadaşlar ben Foxconn P4M800P7MB anakart kullanıyorum 2 slotu var 533 Mhz maksimum ne kadar kapasitede ram takabilirim?
FOXCONN P4M800P7MB MAKSİMUM RAM ?
Bilgisayarınız marka mı toplama mı?
En fazla 2 tane 1 gb 533 ve 400mhz'lik ram kullabilirsiniz.
bilgisayarım byron marka bilgisayar şu an üzerinde 1gb(667mhz) ve 512mb(533mhz) ram var bunlar nasıl uyum sağlıyo ben 533 lük aldım diye biliyodum ama 667 çıktı 1gb lik ve anakart nasıl kaldırıyor bunu ?
Foxconn internet sitesinde en fazla 533 MHz desteklediği yazıyor anakartınızın ama azami kaç GB ram desteklediği yazmıyor. Alta da küçük bir not düşmüşler, ürünü aldığınız üreticiye özellikleri sorun, değişiklik gösterebilir, şeklinde. Bir sitede bu anakartın 2 GB desteklediğini görmüştüm, büyük ihtimalle de öyledir. Ama Byron'un sitesinden kendi modelinize ait bilgilere bakmanız en sağlıklısı olacaktır. Aldığınız ram'ler 667 MHz olsa dahi, anakartınızın desteklediği azami frekansta çalışır.
Ben bide HD 3850 agp 8x ekran kartı düşünüyorum nasıl olur acaba işlemci P4 2.93 bu arada ?
kardes o anakarttan bndede war 2 adet 1+1 gb kınsgston 533 mhz ram takarsan super olur