Karınca hostıngın kazıgından sonra Foxtenknolojısı adında bir firma ile anlastım . 1 ay 10 gün kullanıyorum son 2 -3 hafta sunucu baglanma hatası verdı sunucu değisecek dediler bekledik 2 hafta boyunca boyle devam etti sıte aktıf olmuyor yavaşlıyor site webmastertools da sunucu hatası verıyor hitlerim azaldı ındexlemem azaldı alexa da düşemiyorum o kadar uğraç ve harcanım ücret boşa gidiyor . bazen firmanın sıtesı bile kapanıyor tiçket yazamıyoruz skype den destek istiyorum cevap yok telden arıyorum ticketten yazın dıye azar işitiyorum . en önemlisi de reseler paketimde bayi ve c-panel türkçe olmalı ama aldıgı gunden beri ingilizce dilinde . firmaya ticket atıldı beklınılıyor dıye sureklı bekletılıyorum . paketi iptaline ücretimi iade edin diye talepte bulunuyorum hic takmıyorlar sureklı duzeldı . tr dil yuklenecek diyor . suan bile sitelerime ulasılmıyor şu hatayı veriyor : Site hata: dosya /home/zglmcglv/public_html/wp-content/plugins/wp-imletir/imletir.php gerektirir ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.4.so web sitesi operatörü tarafından kurulacak. Eğer web sitesi operatörü kullanın lütfen ionCube Loader Wizard yardımcı olmak için yükleme.
sunucuları tasıdılar başka bir firmaya ücretli imleme eklentısı aldım sıtye kurdum çalışmıyor eklentileriniz calısacak dıye bırsey demedık tarzında cevap verıyor arkdas o kadar satılan imleme eklentısı hata vermıyorda bende mı hatatılı oluyor .
UZAK DURUN