Arkadaşlar bu konunun nereye uygun olduğunu bilmiyorun onun için konuyu buraya açtım.
Benim sorum Fps nedir hakkında bilgi almak istiyorum
İlginize Teşekkür Ederim.
Fps Nedir
fps "frame per second" yani tek saniyedeki kare.makinelerin video özelliklerinin saniyedeki yakaladıkları kare sayısı 15 fps saniyede 15 kare yakalıyor demektir 30 fps 30 kare demektir.ne kadar çok kare yakalayabiliyosa o kadar iyi yani...
FPS ==> FIRST PERSON SHOOTER :)
emrah33 e katılıyorum, ayrıca FPS bilgisayarlarda oynanan oyun categorilerinden birisidir.
Bunun için başlık açmaya ne gerek var. g.ogle'a yaz FPS diye karşına gelir zaten ne demekse.
Arkadaş En doğru bilginin CHIP onlıne da olduğunu düşünüp buraya konu açmış
Abdullah da biliyordur tabikide google la yazınca sonucun çıktığını
Herhan gi bir Ekranda(Pc için monitölr diye tabir ettiğimiz) Saniye başına alınan kare sayısı mesela saniye başına 20Fps alıyor benim pc A oyunu başına dediğn zaman=Monitöründe saniyede 20 fotoğraf görüyorsun demektir analmına geliyor.. Bir diğer koaly tabiri saniyede gördüğün fotoğraf sayısıda diyebiliriz
FPS(Frame Per Second) bilgisayarınızın ekran kartı, ram, işlemci vs. gibi parçalarına bağlı olarak değişen bir değerdir. Frames Per Second yani saniyede kare yakalama hızı olarak tanımlanabilir.mesela 15 snde 15 fps..