FPS Önerisi?

Kapalı Hesap (230936)
15-02-2012, 17:56   |  #26  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
Alıntı: yunus07  
Evet .oyun güzelmiş gerçekten
Senin dediğin o karlı bir yerden geçip geldiğin mağaraya geldim bende 
Taşı aldım mağara kapağının vanasına bi bıraktım buz kırıldıAğzı kulaklarına varıyor Sonra daldım içeri
Ama ilerisine geçemedim takıldım.Sen nası geçtin orayı?
İçeri girince Mağara duvarlarındaki tahtaları çekiçle kırdım sonra Bi baktım küçük bi delik çıktı.Çıkmasına çıktı  ama oraya giremedim henüzTakıldım kaldım orda
Ha bi de hafif aralıklı bi kapı var çekici vuruyom vuruyom
Sonra bida vuruyom bi türlü açamadım kapıyı .S
Kurt falan görmedim daha.
"İçeri girince Mağara duvarlarındaki tahtaları çekiçle kırdım sonra Bi baktım küçük bi delik çıktı." demişsin ya.. O delikten içeri gir.. CTRL'ye basacaksın o zaman adam eğilir. O deliğe eğilip gireceksin.. Ayakta iken giremezsin.Yol seni nereye götürüyorsa oradan geç, hiçbir yere sapma. Sonra değişik bir odaya geleceksin. Karlı yerden içeri girdiğinde yerden bir tane çelik çubuk almışsındır heralde. "Tab" tuşuna bas ve o çubuğu eline al. Sonra yeni geldiğin odada sağ tarafta bir alet var.. O alet yeni geldiğin odadaki aşağıya açılan kapının tokmağı. O alete elindeki çelik çubuğu yerleştir ve saat yönünde çevir. Çevirdikçe yerdeki kapak açılmaya başlayacak.. Kurtlar orada. Aşağıdaki yerde..

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (186082) ~ 15 Şubat 2012 18:10
yunus07
15-02-2012, 19:21   |  #27  
yunus07 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
992 mesaj

İşte giremedim sorun ordaAğzı kulaklarına varıyor
Kitaplık yıkılınca giremedim adam eğiliyor ama nafile
Yine de saol.

Son Düzenleme: yunus07 ~ 15 Şubat 2012 19:22
Kapalı Hesap (230936)
15-02-2012, 20:36   |  #28  
Kapalı Hesap
771 mesaj
Alıntı: yunus07  
İşte giremedim sorun ordaAğzı kulaklarına varıyor
Kitaplık yıkılınca giremedim adam eğiliyor ama nafile
Yine de saol.
Kitaplığı devirmeden yavaş yavaş sağa doğru çek. Kitaplık, deliğin önünde senin deliğe girmene engel olmasın. Eğer o deliğe giremezsen oyuna devam edemezsin. Hani o açamadığın kapı varya.. İşte o kapı sana tarif ettiğim odaya açılıyor. O kapının niye açılmadığını yeni odaya girince farkettim. Kapının arkasında bir tane dolu fıçı var. O engelliyor kapının açılmasını. Sen o deliğe girmenin bir çaresini bul. Göz kırpma

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (186082) ~ 15 Şubat 2012 20:37
yunus07
17-02-2012, 17:36   |  #29  
yunus07 avatarı
Yıllanmış Üye
992 mesaj
Alıntı: Cpt. MacMillan  
Kitaplığı devirmeden yavaş yavaş sağa doğru çek. Kitaplık, deliğin önünde senin deliğe girmene engel olmasın. Eğer o deliğe giremezsen oyuna devam edemezsin. Hani o açamadığın kapı varya.. İşte o kapı sana tarif ettiğim odaya açılıyor. O kapının niye açılmadığını yeni odaya girince farkettim. Kapının arkasında bir tane dolu fıçı var. O engelliyor kapının açılmasını. Sen o deliğe girmenin bir çaresini bul. Göz kırpma
Kardeş şuan o yere geldim Metal bi alet var dedin ya onu nerde kullancaz.
Kare bi kapağı olan bi yere geldim oraya geçemedim
Ama o odaya girdiğinde ödüm koptu
Şuan oyundan yeni çıktım.parmaklarım titriyo vala :)

Kapalı Hesap (230936)
17-02-2012, 17:39   |  #30  
Kapalı Hesap
771 mesaj

Topladığın parçalarda bir metal çubuk olacak.. O çubuğu odaya yeni girdiğin anda sağa doğru bak. Orada bir alet var.. Elindeki metal çubuğu o alete takıp saat yönünde çevirecen.. Ve kapak açılacak. :)

yunus07
17-02-2012, 18:14   |  #31  
yunus07 avatarı
Yıllanmış Üye
992 mesaj

tamam kardeş çok saol
Zaten o mağaradan geçerken bi gümbürtü koptu mause'u yere düşürüodum korkudan
 bi deniyeim bakalım